• شنبه / ۲ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۲:۳۳
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 95110200889
  • خبرنگار : 71413

درگیری ذهنی نویسنده مشهور پس از «ترامپ»

درگیری ذهنی نویسنده مشهور پس از «ترامپ»

«پل آستر» رمان‌نویس مطرح آمریکایی گفته که پس از انتخاب شدن «دونالد ترامپ» به عنوان رئیس جمهور، دائم از خودش می‌پرسد که سال‌های آینده را چطور زندگی خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، «گاردین» نوشت: روی کار آمدن «دونالد ترامپ» جمهوری‌خواه به عنوان چهل‌و پنجمین رئیس جمهور آمریکا بازتاب گسترده و تمام‌ناشدنی در میان هنرمندان و نویسندگان این کشور داشته است.

بسیاری از این چهره‌های فرهنگی روز گذشته همزمان با برگزاری مراسم تحلیف رئیس جمهور جدید،‌ اطراف برج «ترامپ» جمع شده و اعتراض خود را فریاد زدند.

«پل آستر» نویسنده مشهور «شهر شیشه‌ای» نیز در مصاحبه‌ای که اخیرا انجام داده، از حس منفی خود نسبت به «ترامپ» و آینده نامعلوم کشورش گفته است.

«آستر» که از نویسندگان و کارگردانان صاحب‌نام آمریکایی است، قبول کرده رهبری اپوزوسیون نویسندگان علیه «دونالد ترامپ» را بپذیرد و مدیریت گروه دفاع از آزادی بیان را در مرکز «پن» آمریکا بر عهده بگیرد.

او در این‌باره گفت: از زمانی که «ترامپ» در انتخابات پیروز شده،‌ دارم با خودم کلنجار می‌روم که چطور سال‌های آتی را زندگی کنم.

«آستر» در مصاحبه‌ای که با «گاردین» داشته، ‌اعلام کرده که این سمت بارها و بارها به او پیشنهاد شده، اما حالا با روی کار آمدن «ترامپ»، او مایل است مدیریت گروه آزادی بیان «پن» را در سال ۲۰۱۸ بر عهده بگیرد. این موسسه اکنون توسط «اندرو سولومون» مدیریت می‌شود.

این خبر زمانی منتشر شد که اعلام شد دولت جدید آمریکا قصد دارد بودجه ۱۵۰ میلیون دلاری پشتوانه‌های ملی برای هنر (NEA) و علوم انسانی (NEH) را قطع کند.

هرساله با بودجه پشتوانه ملی هنر بیش از ۶۰ نویسنده جایزه نقدی ادبی دریافت می‌کنند و شکوفا می‌شوند. اعضای مرکز «پن» بر این باورند که این لایحه، قلب فرهنگ آمریکا را نشانه گرفته است.

«آستر» گفته است که شک داشته بدون پذیرش این سمت، ‌بتواند در دوران ریاست جمهوری «ترامپ» با خود کنار بیاید.

این نویسنده که طی ۳۰ سال گذشته آثار پرفروش و تاثیرگذاری را وارد چرخه چاپ کتاب کرده و شهرت جهانی دارد، درباره حس ناباوری خود پس از انتخاب شدن «ترامپ» گفت: من کاملا حیرت‌زده‌ام که ما چطور به اینجا رسیدیم. این انتخابات از دید من، ‌ناخوشایندترین اتفاق در سیاست طی دوران زندگی‌ام است.

این رمان‌نویس اخیرا از انتشار جدیدترین اثر خود «۴۳۲۱» خبر داده و گفته است که این رمان ۹۰۰ صفحه‌ای، مهم‌ترین کتاب دوران نویسندگی‌اش است.

این رمان در دهه ۱۹۶۰ روایت شده و جنگ ویتنام و جنبش حقوق شهروندی پرداخته است، او در مراسم رونمایی از کتاب جدیدش گفت: آن زمان دوران آشفته‌ای بود،‌ اما مثل آنچه این روزها می‌گذرد، افسرده‌کننده نبوده. به نظر می‌رسد آمریکا همیشه بین افرادی که به خود، بالاتر از همه چیز اعتقاد دارند و آن‌ها که باور دارند ما نسبت به یکدیگر مسئولیم، تقسیم شده است.

«پل بنجامین آستر» رمان‌نویس، شاعر،‌ فیلمنامه‌نویس، ‌مترجم و کارگردان متولد سال ۱۹۴۷ نیوجرسی است.

«سه‌گانه نیویورک»، «ارواح»، «شهر شیشه‌ای»، «هیولا»، «کشور آخرین‌ها» و «مون پالاس» از جمله آثار ادبی او هستند. از فیلمنامه‌های او نیز می‌توان به «لولو روی پل» و «دود» اشاره کرد.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha