به گزارش ایسنا، براین اساس در طول چهار ماهه ابتدایی سال جاری ۸۶۰ هزار تن مواد نفتی و دو میلیون و ۲۰۰ هزار تن کالای غیرنفتی در مرزهای ایران جابجا شدهاند. در حوزه کالاهای غیرنفتی مازوت، انواع پارچه، پنبه، قطعات اتومبیل، محصولات کشاورزی و مواد غذایی عمدهترین کالاهایی بودند که در مرزهای ایران ترانزیت شدند.
در شاخصهای عملکرد مرزها نیز بندر شهید رجایی مانند همیشه با ثبت یک میلیون و ۱۱۷ هزار تن کالا بیش از ۳۶ درصد از ترانزیت کل ایران را به خود اختصاص داده که از این جهت مهم ترین حوزه اقتصادی کشور به حساب میآید. پس از رجایی مرزهای زمینی پرویزخان با ۱۸.۵ درصد و بازرگان با ۱۰.۸ درصد در ردههای بعدی قرار گرفتند.
دو کشور عربی عراق و امارات متحده عربی بیشترین سهم را در ترانزیت ایران به خود اختصاص دادند و براین اساس تردد کامیونهای حامل بار ترانزیتی از مبدا عراق به مقصد امارات متحده عربی بیشترین فراوانی را داشتند.
سازمان راهداری اعلام کرده تلاش برای فعالیت بخش خصوصی و تشکلهای صنفی در کنار اقدامات گسترده حاکمیتی و تجهیز امکانات و زیرساختها، فراهم کردن تسهیلات گسترده در بخشهای مختلف حمل و نقل و اقدام تمام سازمانهای دولتی به منظور رفع موانع و تسهیل امر ترانزیت اصلی ترین عوامل در رشد آمار ترانزیت ایران در طول چهار ماهه ابتدایی امسال بوده است.
انتهای پیام
نظرات