به گزارش ایسنا، در گذرگاههای ورودی مکه، ایستگاههایی ایجاد شده که زائران پیش از ورود به شهر، با خوراک و نوشیدنیهای ویژه عربستان پذیرایی میشوند.
وزیر حج و عمره عربستان هم چند روز پیش، از مرکز استقبال و راهنمایی حاجیان در بزرگراه مکه - جده بازدید کرد تا از روند خدمترسانی این سازمان به مهمانان حرمین شریفین اطمینان پیدا کند.
عربستان ظاهرا در حجِ امسال یک پارادوکس سیاسی را در پیش گرفته، درحالیکه روابطاش را با ایران، روسیه و قطر قطع کرده، اما با اختصاص هفت هواپیمای رایگان به خواست پادشاه این کشور سعی کرده زائران قطری را به حج دعوت کند که طبق اعلام هواپیمایی این کشور، قطر تا کنون مجوز ورود به این هواپیماها را صادر نکرده است.
از سوی دیگر نیز "سلمان بن عبدالعزیز" توصیه کرده زائران ایرانی و قطری را در حج امسال تکریم کنند، گذرگاههای مرزی این کشور هم که قبلا به روی قطریها و یمنیها بسته شده بود، در چند روز گذشته باز شده است. با این حال هنوز عربستان به بهانه ورود تروریستها به کشورش، اجازهی حضور زائران سوریهای را به حج نمیدهد.
عربستان که پس از فاجعه منا انحصار و نحوهی مدیریتش در حج و عمره از سوی برخی کشورها از جمله ایران زیر سوال برده شد، از سال گذشته سعی دارد با ارائه خدمات اضافی و مهماننوازیِ بعضا رایگان و بهتر از برخی زائران کشورها، از تنشهای پیش آمده بکاهد و فضای حج را دور از روابط دیپلماتیک جلوه دهد.
فیلم از: علی ملکپور
انتهای پیام
نظرات