• دوشنبه / ۶ آذر ۱۳۹۶ / ۱۴:۳۹
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 96090602949
  • خبرنگار : 71473

نظر کمیسیون بازرگانی داخلی درباره قیمت نان

نظر کمیسیون بازرگانی داخلی درباره قیمت نان

رئیس کمیسیون بازرگانی داخلی اتاق بازرگانی ایران با تاکید بر اینکه قیمت نان باید واقعی شود، تصریح کرد: اگر قیمت نان واقعی نشود مردم بیشتر متضرر می‌شوند، چراکه از کیفیت تولید کاسته می‌شود.

خسرو فروغان گران سایه در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: نان به عنوان قوت اول مردم ایران به حساب می آید و همین باعث شده برای تولید گندم، بسیاری از آب های زیر زمینی استان ها از بین برود.

وی ادامه داد: سیاستی که در مورد نان داشته ایم، این بوده که نباید گندم از خارج بیاوریم و باید در تولید گندم خودکفا شویم که این سیاست چندان درستی نیست.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی افزود: بحث نان را برای مردم خیلی حساس کردیم و همین حساس کردن باعث شده امروز با کمترین نوسان قیمتی مردم عکس العمل نشان دهند. ما در سال های گذشته فرهنگ غذای مردم را تغییر ندادیم و روی این جریان سرمایه گذاری نکردیم. امروز در کشورهای دیگر نان حرف اول را در تغذیه نمی زند و کنار غذاهای دیگر قرار گرفته است. به همین دلیل نیازی که ما به آرد و گندم داریم هیچ کشور دیگری ندارد، این در حالی است که ما در منطقه ای قرار داریم که با کمبود آب مواجه هستیم.

فروغان گران سایه تصریح کرد: بعضی شهرهای ما در چند سال گذشته افزایش نرخ نان نداشته اند. مثلا شیراز در سه سال اخیر افزایش نرخ نان نداشته است اما در این مدت هزینه ها سنگین شده است. حقوق کارگر هر سال چند درصد افزایش داشته و قیمت آب، برق و گاز نیز افزایش پیدا کرده است. نرخ مالیات ها هم بیشتر شده است. در کنار افزایش هزینه ها، تورم روی کالاهای دیگر هم وجود داشته است؛ لذا باید به مرور قیمت نان افزایش پیدا می کرد.

وی ادامه داد: البته بهتر است افزایش قیمت نان تدریجی انجام شود. اکنون هم که افزایش قیمت نان متوقف شده نظارت روی نانوایی خیلی سخت است، چون ما دستگاه نظارتی قوی نداریم.

رئیس کمیسیون بازرگانی داخلی اتاق بازرگانی ایران افزود: در مورد نان نهایتا دو حالت داریم. یکی اینکه نرخ نان واقعی شود و نانوایی که می خواهد هزینه کند بتواند یک سود تقریبی هم داشته باشد. یا اینکه به همین شکل وضعیت نان را نگه داریم که مشاهده می کنیم این اتفاق  باعث شده وزن چانه نان کم شود یا نمک نان را زیاد کنند یا اینکه ایرادات دیگری در تهیه نان به وجود آید که در حالت دوم، مردم بیشتر متضرر می شوند لذا بهتر است قیمت نان واقعی شود.    

به گزارش ایسنا، با مصوبه ستاد تنظیم بازار قیمت نان قرار شد از اول آذر ماه افزایش یابد اما به دستور رئیس جمهور این مصوبه متوقف شد تا بررسی‌ها در این زمینه تکمیل شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۹-۰۷ ۲۱:۳۴

درسته که نانواها زحمت میکشن ولی ما راضی نیستیم افزایش پیدا کنه برنج وچای که گران هستش 15 سال هیچ علتی نداره تا میتوان از اوقاف و خیریه ها بگیرین به سوپر مارکت بدهید

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۰۹ ۱۲:۲۷

امیدوارم دولت تصمیم درستی بگیرد چون گران شدن نان شروع گرانی بقیه صنف ها خواهد بود ومردم طبقه پایین دیگر طاقت ندارن .وهمین نون رو با بدبختی تهیه می کنن انصاف داشته باشید.نه کاری نه امنیت شغلی وگرانی وگرانی