• سه‌شنبه / ۱ مهر ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۶
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404070100572
  • خبرنگار : 71588

تصویب تصمیمات فوری دولت اسپانیا برای توقف نسل‌کشی در غزه

تصویب تصمیمات فوری دولت اسپانیا برای توقف نسل‌کشی در غزه

دولت اسپانیا در واکنش به بحران انسانی در غزه، تصمیمات فوری را برای توقف نسل‌کشی در این منطقه تصویب کرده است.

به گزارش ایسنا، دولت اسپانیا در واکنش به بحران انسانی در غزه، سلسله تصمیمات فوری را در کابینه این کشور تصویب کرد.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، وزیر اقتصاد اسپانیا در بیانیه‌ای اعلام کرد که کشورش فشار سیاسی و اقتصادی بر رژیم صهیونیستی را تشدید خواهد کرد تا این رژیم به حقوق بشر و قوانین بین‌المللی احترام گذاشته و صلح برقرار شود.

وزیر اقتصاد اسپانیا در ادامه افزود که تصمیمات دولت شامل تشدید تحریم‌های فراگیر بر صادرات و واردات تسلیحات در راستای خدمت به اسرائیل می‌شود.

وی همچنین اعلام کرد که طبق تصمیمات دولت این کشور عبور سوخت مورد استفاده برای اهداف نظامی رژیم صهیونیستی از خاک اسپانیا ممنوع خواهد شد.

وزیر اقتصاد اسپانیا همچنین تصریح کرد یکی دیگر از تصمیمات مهم دولت اسپانیا، منع واردات محصولات تولیدشده در شهرک‌های صهیونیست‌نشین و سرزمین‌های اشغالی است.

این اقدام به منظور اعمال فشار اقتصادی بر رژیم صهیونیستی و حمایت از حقوق ملت فلسطین اتخاذ شده است.

تصمیمات دولت اسپانیا در حالی اتخاذ می‌شود که جنگ در غزه همچنان ادامه دارد و اوضاع انسانی در این منطقه به شدت بحرانی است. اسپانیا با این اقدامات، خود را در کنار دیگر کشورهای اروپایی قرار داده که در تلاش هستند تا فشار بر رژیم اشغالگر را برای توقف جنگ و بازگشت به مذاکرات صلح افزایش دهند.

پیش از این نیز، «خوزه مانوئل آلبارس» وزیر خارجه اسپانیا با تأکید بر حمایت از ناوگان آزادی و محکومیت نقض قوانین بین‌المللی، رژیم صهیونیستی را مسؤول دانست و بر لزوم به رسمیت شناختن کشور فلسطین و پایان نسل‌کشی در غزه تأکید کرد.

پیشتر اسپانیا با ۱۶ کشور دیگر با صدور بیانیه‌ای نگرانی خود را از امنیت و سلامت اعضای این ناوگان ابراز کرده و خواستار آن شدند که از هرگونه اقدام غیرقانونی یا خشونت‌آمیز علیه آنها خودداری شود.

در این بیانیه مشترک تاکید شد که موارد نقض قوانین بین‌المللی از جمله حملات به کشتی‌ها در آب‌های بین‌المللی و یا توقیف غیرقانونی آنها، مسوولیت‌آور است.

کشتی‌های ناوگان آزادی بارها تلاش کردند که محاصره نوار غزه را در هم بشکنند اما نتوانستند خود را به این منطقه محاصره شده برسانند. به عنوان مثال در ژوئن کشتی «مادلاین» که همراه با ۱۲ فعال و خبرنگار از جمله گرتا تونبرگ، فعال سوئدی به سمت غزه در حرکت بود، در آب‌های بین‌المللی توسط نیروهای رژیم صهیونیستی توقیف شده و مسافران آن بازداشت شده و اخراج شدند. در ژوئیه نیز همین اتفاق برای کشتی «حنظله» با ۲۱ فعال از ۱۲ کشور تکرار شد.

همچنین وزیر خارجه اسپانیا روز دوشنبه در مصاحبه‌ای با آسوشیتدپرس ضمن ابراز مخالفت خود با اظهارات «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که مدعی شده بود، «هرگز کشور فلسطینی در کار نخواهد بود»، اظهار کرد: روزی اسرائیلی‌ها خواستار زندگی مسالمت‌آمیز در کنار فلسطینی‌ها خواهند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha