• جمعه / ۲۹ دی ۱۳۹۶ / ۰۶:۳۹
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 96102715020
  • خبرنگار : 71021

هشدار؛ ویروس بیکاری در هتل‌ها

هشدار؛ ویروس بیکاری در هتل‌ها

رییس هیات مدیره جامعه هتلداران ایران نسبت به برخی مسائل و شرایط مربوط به هتل‌ها هشدار داد.

درحالی‌که رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به تازگی از مصوبه دولت درباره تخصیص ۱۲۰۰ میلیارد تومان به اشتغال گردشگری روستایی خبر داده، جمشید حمزه زاده خواسته که به وضعیت موجود تاسیسات گردشگری نیز اهمیت داده شود. ریس هیات مدیره جامعه هتلداران ایران به ایسنا گفت: هتل‌ها از بس که مسافر ندارند، در آستانه تعطیلی قرار گرفته‌اند. ما نگرانیم که برخی از آن‌ها حتی به سمت تعدیل نیرو بروند. هتل وقتی نمی‌تواند هزینه‌های اصلی را تامین کند، مجبور است نیروی انسانی را تعدیل کند.

وی بیان کرد: این نگرانی وجود دارد که ما در گردشگری به جای اشتغالزایی، با موجی از بیکاری روبه‌رو شویم. دست‌کم که درباره صنعت هتل‌داری این نگرانی واقعیت دارد.

او درباره راه حل برای برون رفت از این شرایط اظهار کرد: تدبیری که باید برای نجات این صنعت اندیشیده شود، خیلی ساده است، برای توسعه اشتغال و درآمدزایی هم که شده تا دو سه سال صنعت گردشگری را مشمول معافیت مالیاتی کنند و تسهیلات بانکی کم‌بهره بدهد. چه اشکالی دارد این اتفاق رخ دهد. کشورهای زیادی این دوران را با حمایت و تشویق گذرانده‌اند و حالا محصول آن روزها را برداشت می‌کنند.

رییس هیات مدیره جامعه هتلداران ایران بیان کرد: متاسفانه صنعت هتلداری زیر بار انواع مالیات و عوارض لِه شده، با این‌که مواد و قوانینی برای تخفیف‌های مالیاتی وجود دارد اما ماموران مالیات همیشه بهانه و تبصره‌ای دارند که مالیات مضاعف بگیرند. ما با سازمان امور مالیاتی برای رفع این معضل نشست‌های متعددی داشتیم، اما فعلا به نتیجه‌ای نرسیده‌ام.

حمزه‌زاده در پاسخ به این پرسش خبرنگار ایسنا که با توجه به نارضایتی از نرخ اقامت، چرا تجدید نظری روی هزینه‌های این بخش نمی‌شود که با جذب مسافرِ بیشتر از این راه، جبران خسارت و از معضل بیکاری پیشگیری شود، گفت: پولِ آب، برق و مالیات برای هتل‌ها مساله جدی است. متاسفانه همه فکر می‌کنند کسی که هتل دارد، پول پارو می‌کند، درحالی‌که هزینه نگهداری یک هتل، بسیار سنگین و طاقت‌فرسا است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۱۰-۲۹ ۰۷:۰۷

دولت با اخذ انواع ماليات وعوارض در تمام زمينه ها مردم رو له كرده

avatar
۱۳۹۶-۱۰-۲۹ ۰۹:۳۰

اگر تعطیلات پایان هفته در تمام شهرها مثل تهران دو روز باشد، باعث می‌شود که مسافرت ها بجای اینکه فقط در عید نوروز و تابستان انجام شود در تمام طول سال انجام شود و باعث رونق گردشگری و هتلداری شده و حتی از ترافیک و تصادفات جاده‌ای کاسته شود

avatar
۱۳۹۶-۱۰-۲۹ ۲۱:۴۹

هزینه اقامت درهتل ها گران و کیفیت رضایت بخش نیست

avatar
۱۳۹۶-۱۰-۳۰ ۲۳:۴۱

انحصار طلبی هتلداران و پایین نیاوردن قیمت آن ها را با مشکل مواجه کرده ، راه حل دست خودشان است ، از ضرب المثل قدیمی سرم را بشکن ولی قیمتم را نشکن دست بردارید مطمئنا بهبودی حاصل می شود .