• دوشنبه / ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۱۰:۲۳
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 97021005747
  • خبرنگار : 71421

امدادرسانی به ۱۳ استان متاثر از سیل/ ادامه عملیات امدادگران در ۳ استان

امدادرسانی به ۱۳ استان متاثر از سیل/ ادامه عملیات امدادگران در ۳ استان
عکس، آرشیوی است

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با تشریح جزئیات عملیات امدادرسانی در ۱۳ استان‌ درگیر سیل و آب‌گرفتگی گفت: عملیات در استان‌های فارس، کرمانشاه و لرستان ادامه دارد.

مرتضی سلیمی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به انجام عملیات در استان‌هایی که دچار سیل و آب‌گرفتگی شدند، اظهار کرد: از تاریخ ۷ اردیبهشت تا ساعت ۶ صبح امروز، امدادگران در ۱۳  استان آذربایجان شرقی، اصفهان، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، سمنان، فارس، قزوین، کردستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، لرستان و یزد امدادرسانی کردند. در حال حاضر امدادرسانی در مناطقی از استان‌های فارس، کرمانشاه و لرستان همچنان ادامه دارد.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ادامه داد: ۴۰ شهر، روستا و مناطق عشایر نشین این استان‌ها متاثر از سیل و آبگرفتگی بودند که ۳۰۸ امدادگر در قالب ۸۵ تیم در این مناطق حاضر شدند و به ۱۹۸۹ نفر امدادرسانی کردند.

وی افزود: در این میان ۱۷۲ نفر اسکان اضطراری داده شدند و ۳۱ واحد مسکونی نیز از  آب تخلیه شدند. همچنین در این مدت ۱۳ دستگاه خودرو از مسیر سیلاب رهاسازی شدند. همچنین در میان حادثه‌دیدگان اقلامی از جمله چادر، پتو، موکت، ‌ نایلون، کنسروجات، قند و شکر، خرما، حبوبات، روغن و کشمش توزیع شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha