• سه‌شنبه / ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۱۱:۳۷
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 97021106479
  • خبرنگار : 71421

امدادرسانی در 3 استان متاثر از سیل و آب‌گرفتگی ادامه دارد

امدادرسانی در 3 استان متاثر از سیل و آب‌گرفتگی ادامه دارد
عکس، تزئینی است

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: امدادرسانی در 3 استان خوزستان، کرمانشاه و لرستان که متاثر از سیل و آب‌گرفتگی هستند همچنان ادامه دارد.

مرتضی سلیمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به عملیات در استان‌های متاثر از سیل و آب‌گرفتگی در استان‌های مختلف کشور اظهار کرد: از تاریخ 7 اردیبهشت تا ساعت 6 صبح امروز، در 46 شهر، روستا و مناطق عشایر نشین استان‌های ‌آذربایجان شرقی، اصفهان، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، سمنان، فارس، قزوین، کردستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، لرستان و یزد به 2450 نفر امدادرسانی شد و امدادرسانی در استان‌های خوزستان، کرمانشاه و لرستان همچنان ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه در این عملیات‌ها 182 نفر اسکان اضطراری داده شدند افزود: امدادگران در این مدت 13 دستگاه خودرو را هم از مسیر سیلاب رهاسازی کردند و همچنین 53 واحد مسکونی از آب تخلیه شد.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه 350 امدادگر در قالب 93 تیم، عملیات انجام دادند گفت: در این مدت اقلام مختلفی از جمله پتو، چادر، نایلون، کنسروجات،‌ قند و شکر، نان، خرما،‌حبوبات و روغن بین حادثه‌دیدگان توزیع شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha