به گزارش ایسنا، مسعود ریاضی در اولین رویداد نوآفرینی دوازدهرخ با هدف ایده پردازی، همفکری و خلق کسبوکار که همزمان با بزرگداشت فردوسی در تالار شهر شهرداری مشهد برگزار شد، اظهار کرد: آن چیزی که بیشتر باعث شده فردوسی در متن زندگی مردم قرار نگیرد و به حاشیه برود، ناآشنایی و ناآگاهی از چنین گنج گرانبهای است که ما در مشهد در اختیار داریم.
ریاضی با اشاره به اینکه هزار سال از زمان فردوسی میگذرد و هنوز مردمانی هستند که در این عرصه تلاش میکنند تا ایدهای نو بیافرینند، ادامه داد: این نکته مرا یاد قصه ققنوس انداخت، ققنوس هم هر هزار سال یکبار از دل آتش برمیآید و ظهور پیدا میکند. امیدوارم باز هم این اتفاق رخ دهد و در این خاک، مرز و بوم هنرمندان، فزهیختگان و خردمندانی را داشته باشیم که بتوانند برای فرهنگ این مملکت خدمت کنند و دلشان برای این سرزمین بتپد و این فرهنگ را احیا کنند.
این عضو شورای شهر مشهد اظهار کرد: شورای پنجم به محض آغاز کار، ضرورت به وجود فردوسی را درک کرد و تلاش میکند که در این زمینه کار جدی را انجام دهد. به همین دلیل کمیسیونی به نام کمیسیون عمران و توسعه توس تعریف شد و میدانیم که امور شورا در کمیسیونهای آن میگذرد و تصمیمسازی انجام میگیرد.
وی افزود: از زمانیکه فعالیت این کمیسیون آغاز شد، به آسیبشناسی پرداختیم که بدانیم چه اتفاقی افتاده است که آنطور که باید جایگاه فردوسی در میان مردم شناخته شده نیست و حق مطلب ادا نشده است.
ریاضی افزود: بر همین اساس مسائل مختلفی را رصد کردیم و چالشهای متفاوتی توجه ما را به خودش جلب کرد و بروکراسیهای پیچیدهای در این بین وجود داشت. در این زمینه کمکاری کردهایم و همت کافی وجود نداشته است و معضلاتی بوده که باید به آن توجه شود.
این عضو شورای شهر مشهد خاطرنشان کرد: آن چیزی که بیشتر باعث شده فردوسی در متن زندگی مردم قرار نگیرد و به حاشیه برود، ناآشنایی و ناآگاهی از چنین گنج گرانبهایی است که ما در مشهد در اختیار داریم.
وی با بیان اینکه عمر ماندگاری مسافر در مشهد 2.5 تا 3.5 روز است، افزود: منطقه توس بهراحتی ظرفیت این را دارد که زمان ماندگاری گردشگر را تا یک روز بیشتر افزایش دهد. برای بازدید از مکانهای اصلی توس ساعتها وقت نیاز است و بارها مشاهده کردهایم که یک روز گردشگر را به راحتی پر کرده است. اما متاسفانه میبینیم که این کشش وجود ندارد.
رئیس کمیسیون عمران و توسعه توس بیان کرد: صادقانه جواب دهید چند نفر از ما کهندژ را دیدهایم؟ از این جمعیت تنها 9 نفر این مکان تاریخی را دیدهاند. کهندژ کجاست؟ کهندر یک قلعه و دژ باستانی است که از کنار جاده توس هم به راحتی دیده میشود. ار هارونیه که رد میشویم به راحتی کهندژ را خواهید دید. اما متاسفانه بسیاری از مشهدیها هم این قلعه باستانی را تاکنون ندیدهاند.
ریاضی گفت: طبیعی است؛ خشت و گل که برای ما دیدن ندارد و اتفاق جدیدی بهوجود نمیآورد. یکی از قسمتهایی که باید روی آن کار شود این است که باید برای این خشت و گل اتفاق و ماجرا تعریف شود. چه کسانی روزگار خود را در این خشت و گل گذراندهاند و به همان جایی میرسیم که آفرینش چنین رویدادهایی که شدیدا به آن نیازمند هستیم، وظیفه ماست.
انتهای پیام
نظرات