• سه‌شنبه / ۹ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۶:۰۰
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 97050905113
  • منبع : جمعیت هلال احمر

اهدای خون پس از انعقاد تفاهم‌نامه

اهدای خون پس از انعقاد تفاهم‌نامه

رئیس جمعیت هلال‌احمر و مدیرعامل سازمان انتقال خون صبح امروز همزمان با روز ملی اهدای خون پس از انعقاد تفاهم نامه همکاری، با حضور در سازمان انتقال خون استان تهران، نسبت به اهدای خون اقدام کردند.

به گزارش ایسنا، دکتر علی‌اصغر پیوندی صبح امروز و پس از امضای تفاهم‌نامه همکاری با سازمان انتقال خون کشور به همراه دکترعلی‌اکبر پورفتح‌اله، مدیرعامل سازمان انتقال خون کشور با حضور در سازمان انتقال خون استان تهران ضمن اهدای خون، تمامی هموطنان را تشویق کردند تا با هدف نوعدوستی و تامین نیاز بیماران و ذخیره کشور به خون سالم، همواره با اهدای داوطلبانه خون، گامی در جهت تسکین آلام هموطنان و تامین نیازهای کشور به خون سالم در مواقع حساس و ضروری بردارند.
پیوندی پس از اهدای داوطلبانه خون، ضمن بازدید از بخش‌های مختلف پایگاه انتقال خون استان تهران، با اهدای شاخه گل به هموطنان اهداکننده، روز ملی اهدای خون را گرامی داشت.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر، گفتنی است سال گذشته نیز 70 هزار داوطلب جمعیت هلال‌احمر خون اهدا کرده‌اند و این مهم نشان می‌دهد که هلال‌احمر در هر صحنه‌ای که کار داوطلبانه در میان باشد؛ حاضر و آماده خدمت است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha