• جمعه / ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۴:۴۲
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 97052613671
  • خبرنگار : 71093

مروری بر مهمترین خبرهای اقتصادی امروز

طلا، ارز و بورس همچنان در بورس!

طلا، ارز و بورس همچنان در بورس!

موضوعات مربوط به بازارهای طلا، ارز و همچنین بازار سهام همچنان جزو خبرهای اصلی و پرمخاطب این روزها است.

به گزارش ایسنا، در خبرها آمده که گمرک برای اولین بار اجازه داده که در صورت موافقت بانک مرکزی، مصنوعات طلا وارد کشور شود ولی رییس سابق اتحادیه طلا و جواهر معتقد است که به علت وجود مالیات و تعرفه گمرکی از واردات مصنوعات طلا استقبال نخواهد شد.

واردات شمش طلا به تولید داخلی کمک می‌کند اما تاثیری بر قیمت‌ها ندارد

عضو هیات مدیره اتحادیه طلا و جواهر می‌گوید واردات شمش طلا نمی‌تواند بر قیمت سکه و طلا در بازار داخلی تاثیرگذار باشد ولی به تولید مصنوعات طلا در داخل کشور کمک می‌کند. محمد کشتی‌آرای تاکید کرد که با توجه به هزینه‌های مالیات و گمرک برای مصنوعات طلا، واردات این کالا احتمالا صرفه اقتصادی نخواهد داشت و در نتیجه عملی نخواهد شد هر چند که احتمال دارد بانک مرکزی در کل مجوزی برای واردات مصنوعات طلا صادر نکند.

بانک مرکزی به جای دستکاری نرخ سود روی بازار ارز تمرکز کند

یک اقتصاددان با بیان اینکه بانک مرکزی نمی‌تواند با دستکاری نرخ سود بانکی نقدینگی را کنترل کند، به این نهاد توصیه کرد که تمام تمرکز خود را روی کنترل بازار ارز بگذارد.  آلبرت بغزیان - عضو هیأت علمی دانشگاه تهران،  با بیان این‌که در بازار ثانویه قیمت‌ها روی کاغذ مشخص می‌شود اما در عمل اوضاع طور دیگری است، اظهار کرد: در بسته جدید ارزی چیزی که گم شده در واقع عرضه ارز است، چرا که تقاضا تا پیش از این هم مشخص بود و همه واردکنندگان را شامل می‌شد.

ارز بدهید، ارز بگیرید

دارندگان ارز می‌توانند آن را به بانک‌ها آورده و بعد از سپرده‌گذاری ضمن دریافت سود ارزی، در هر زمان که بخواهند ارز خود را تحویل بگیرند. با وجود بخشنامه‌های قبلی این بار بانک مرکزی خود ضامن تحویل سپرده‌های ارزی شده است.

در بسته جدید ارزی که از ۱۶ مرداد ماه سال جاری به مرحله اجرا درآمد، یکی از مسائل مورد تاکید افتتاح حساب‌های سپرده ارزی از سوی مردم است.

یک هفته نوسانات غیرمنتظره در بورس تهران

در هفته‌ای که گذشت فعالان بازار سرمایه شاهد کاهش قیمت سهم‌ها نسبت به هفته‌های قبل‌تر بودند. اما در مجموع در طی یک ماه گذشته روند قیمت‌ سهم‌ها رو به افزایش بود و شاخص کل بارها کانال‌شکنی کرد.

وزیر هم حریف دلالان نشد!

وزیر صنعت، معدن و تجارت برای جلوگیری از افزایش قیمت پلاستیک و تاثیر دو چندان آن بر محصولات مختلف همچون مواد غذایی، دستور جلوگیری از صادرات مواد پتروشیمی را داد که بنابر اظهارات رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان پلاستیک و نایلون، به دلیل حضور دلالان، این تصمیم افت قیمت مواد پلاستیکی را به همراه نداشته است.

ارتقای چشمگیر کیفیت زندگی در تهران

وین اتریش با پایان دادن به سلطه ۹ ساله شهر ملبورن، عنوان بهترین شهر جهان از نظر کیفیت زندگی را از آن خود کرد. طبق اعلام واحد اطلاعات اکونومیست، در این گزارش ۱۴۰ شهر بزرگ جهان از نظر کیفیت زندگی با یکدیگر مقایسه شده اند که بر این اساس تهران توانسته است با  ۵ درصد بهبود در شاخص کیفیت زندگی، در کنار شهرهای ابیجان، هانوی، بلگراد و هو شه مینه به عنوان یکی از ۵ شهر موفق در بهبود کیفیت زندگی مطرح شود.

صادرات هندوانه ۱۰۰۰۰۰۰۰۰ دلاری شد

بر اساس آمار گمرک از تجارت خارجی ایران، تا پایان تیرماه سال جاری، ۵۳۶ هزار و ۵۴۹ تن هندوانه از ایران به کشورهای دیگر صادر شده است که ارزش آن به حدود ۹۸ میلیون و ۹۷۲ هزار دلار می‌رسد.

تولید مینی‌بوس دو برابر شد

تیر ماه امسال تولید انواع مینی‌بوس و میدل‌باس به طور میانگین ۱۰۳.۷ درصد افزایش یافت. در این مدت تولید این محصولات از ۸۱ دستگاه در تیر ماه سال گذشته به ۱۶۵ دستگاه رسید.

ساعت هوشمند "گوگل" مربی بدنسازی‌تان می‌شود

گوگل در پی ساخت یک ساعت هوشمند است که با دادن برنامه تمرینی و غذایی مناسب، نقش مربی تناسب اندام شما را ایفا کند. طبق اعلام انگجت، گوگل و شرکای آن به آرامی در حال تلاش برای احیای ساعت‌های هوشمند مبتنی بر اندروید هستند و به نظر می‌رسد که از تناسب اندام به عنوان راهی برای تحریک مردم استفاده کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۵-۲۶ ۱۴:۴۶

به نظر من ما بیایم مثل اتحادیه اروپا با قطر و ترکیه اتحادیه ای جدید را تشکیل بدهیم و یک پول واحد جدیدی را ایجاد کنیم. و مرزها را هم مثل اتحادیه اروپا ورداریم. و اسمش هم بگزاریم اتحادیه ای تی ق.