• شنبه / ۴ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۵
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1404050401847
  • خبرنگار : 71667

مرکز آمار ایران اعلام کرد

افزایش صدور پروانه‌های ساختمانی در زمستان پارسال

افزایش صدور پروانه‌های ساختمانی در زمستان پارسال

طبق اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان امسال تعداد پروانه‌های ساختمانی صادر شده در نقاط شهری کشور برحسب نوع پروانه و بخش متقاضی به صورت کلی ۴۰ هزار و ۲۴۴ فقره بوده که در مقایسه با پاییز ۹۳۱۸ فقره پروانه افزایش یافته است. همچنین تعداد پروانه احداث ساختمان از پروانه افزایش بنا در این فصل بیشتر بوده است.

به گزارش ایسنا، طبق آنچه از گزارش فصلی اقتصاد ایران از سوی مرکز آمار ایران اعلام شده است، در زمستان سال گذشته تعداد پروانه‌های ساختمانی صادرشده در نقاط شهری کشور برحسب نوع پروانه و بخش متقاضی به صورت کلی ۴۰ هزار و ۲۴۴ فقره بوده که در مقایسه با پاییز ۹۳۱۸ فقره پروانه افزایش یافته است.  

همچنین بررسی‌ها نشان می‌دهد تعداد پروانه احداث ساختمان از ۳۰ هزار و ۹۰ فقره در پاییز به ۳۸ هزار و ۷۱۸ فقره در سه ماهه چهارم سال گذشته رسیده است. در بخش خصوصی از ۲۷ هزار و ۶۲۵ فقره به ۳۵ هزار و ۵۶۶ فقره، در بخش تعاونی از ۱۸۱ به ۳۴۴ فقره و  در بخش دولتی از ۲۲۸۴ به ۳۰۱۸ فقره در پایان زمستان رسید.

افزایش صدور پروانه‌های ساختمانی در زمستان پارسال

در بخش دیگری از این گزارش بر تعداد پروانه افزایش بنا در بازه زمانی گفته شده نیز اشاره شده است. بر این اساس تعداد پروانه افزایش بنا به صورت کلی در فصل زمستان سال گذشته به ۱۳۲۶ فقره رسید که این تعداد در سه بخش خصوصی، تعاونی و دولتی به ترتیب ۱۲۹۲، ۳، ۳۱ فقره بوده است.

بنابراین بررسی‌ها نشان می‌دهد تعداد پروانه احداث ساختمان از پروانه افزایش بنا در سه ماهه چهارم سال گذشته بیشتر بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha