• پنجشنبه / ۲۴ آبان ۱۳۹۷ / ۱۷:۰۹
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 97082411917
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

تأکید استاندار چهار محال بختیاری در برخورد با عاملان اجرای پروژه‌های بی‌کیفیت

تأکید استاندار چهار محال بختیاری در برخورد با عاملان اجرای پروژه‌های بی‌کیفیت

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: در شرایط فعلی کشور و کمبود اعتبارات نباید پروژه‌ای با اشکالات فنی اجرا شود که قابل گذشت نیست و با عاملی که موجب بی‌کیفیتی پروژه‌ها شده، برخورد صورت گیرد.

به گزارش ایسنا،«اقبال عباسی» 24 آبان‌ماه در شورای برنامه‌ریزی و مدیریت چهار محال و بختیاری، اظهار کرد: برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام از مشارکت بخش خصوصی و خیرین استفاده شود تا اتمام این پروژه‌ها سریع‌تر صورت گیرد. 

وی با بیان این‌که باید بر پروژه‌ها نظارت دقیق شود و بیش از پیش استانداردها مورد توجه قرار گیرد، افزود: اشکالات پروژه‌هایی که دارای مشکلات فنی هستند، برطرف شوند. 

عباسی خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی کشور و کمبود اعتبارات نباید پروژه‌ای با اشکالات فنی اجرا شود که قابل گذشت نیست و با عاملی که موجب بی‌کیفیتی پروژه‌ها شده، برخورد صورت گیرد. 

وی ادامه داد: نظارت بر پروژه‌های شهرداری و دهیاری‌ها بیش از پیش شود و در زمان بندی اجرای پروژه‌ها دقت شود که از عوامل مهم است. 

عباسی گفت: مشکل تأمین آب شرب روستای رو دشت از توابع شهرستان اردگان نیز با حضور هماهنگی امور عمرانی استانداری استان و مدیر آب و فاضلاب روستایی برطرف شود. 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان «طهمورث الیاسی‌بختیاری» نیز اظهار کرد: لازم است مدیران دستگاه‌های اجرایی در شورای فنی استان شرکت کنند. 

وی با اشاره به این‌که 9 درصد بودجه استان به عمران شهری اختصاص داده شده است، گفت: باید برای بودجه سال 98 چارچوبی ارائه شود که پروژه‌های با اولویت به اتمام برسند. 

الیاسی‌بختیاری افزود: آمادگی داریم تا همه پروژه‌های شهری که جنبه خدمات‌رسانی دارند را به شهرداری‌ها واگذار کنیم. 

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان «علی شهریارپور» نیز گفت: 2302 پروژه در حال اجرا در استان داریم که از این تعداد 1715 پروژه شامل پروژه‌های مستمر و نیمه تمام است و باید در طول سال‌های آینده تأمین اعتبار شوند. 

وی افزود: امسال 650 میلیارد تومان اعتبار از منابع مختلف برای طرح‌های استان در نظر گرفته شده که از این میزان تاکنون 292 میلیارد تومان اختصاص داده شده است که اگر این روند ادامه یابد سه سال طول می‌کشد تا اعتبارات مصوب امسال را تأمین کنیم که این امر روند مطلوبی در اختصاص اعتبارات نیست. 

شهریارپور در خصوص پروژه‌های در حال اجرا در استان به تفکیک تعداد و نوع پروژه از اعتبارات سال 97، گفت: پروژه‌های احداثی از منابع مختلف 711 مورد با اعتبار 321 میلیار تومان، هستند مانند احداث مراکز آموزشی که برای استان اثرگذار خواهند بود و عمده پروژه‌ها در این دسته جای می‌گیرند. 

وی ادامه داد: 499 پروژه با اعتبار 71 میلیارد تومان از پروژه‌های تعمیر و تجهیز، 554 پروژه‌های توسعه‌ای با اعتبار 82 میلیارد و 300 میلیون تومان، پروژه‌های خدماتی 315 مورد با اعتبار بیش از 21 میلیارد تومان و 223 طرح‌ مطالعاتی با اعتبار بیش از 9 میلیارد تومان از دیگر پروژه‌ها محسوب می‌شوند. 

شهریارپور گفت: امسال از تمام منابع 6 پروژه جدید با اعتبار 570 میلیون تومان در استان آغاز شده است و حدود 2296 طرح نیمه تمام با اعتبار 506 میلیارد تومان داریم. 

وی با بیان این‌که سرانه اعتبار پروژه‌های مصوب برحسب شهرستان پاسخگو نیست، گفت: اتمام پروژه‌های نیازمند مساعدت، استفاده از منابع جدید و مشارکت بخش خصوصی است تا سریع‌تر به بهره‌برداری برسند. 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری مجید نظری نیز گفت: پروژه‌های ملی، ملی استانی و مستمر 1715 مورد هستند  که 350 مورد زیر 50 درصد، 250 مورد میان 50 تا 80 درصد و 220 مورد بیش از 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارند و حدود 9 هزار و 500 میلیارد تومان برای اتمام این پروژه‌ها نیاز است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha