امیر کوکائیان در گفت و گو با ایسنا، در رابطه با بیمه درمان اعتیاد برای معتادین کم بضاعت، مطرح کرد: بیمه درمان اعتیاد توسط سازمانهای بیمه گرد به شکلی مستقل انجام میشود؛ سال گذشته این سازمانها با تعدادی از مراکز ترک اعتیاد تحت نظر بهزیستی به شکلی مستقل قرار داد بسته و در راستای کمکهای درمانی به این دسته از بیماران بی بضاعت اقدام کردهاند.
وی اداره کل بهزیستی را یک سازمان حمایتگر در خصوص افراد معتادی که توانایی مالی برای درمان خود را ندارند دانست و بیان کرد: این اداره تا حد امکان و با توجه به بودجههای اختصاص داده شده در کمپها و مراکز درمانی به شیوه سرپایی به شکل یاری برگ اقدام کمک رسانی به این دسته از بیماران میکند؛ در شیوه یاری برگ، فرد معتاد پس از مراجعه به مراکز درمانی بهزیستی مورد مشاوره قرار گرفته و بعد از شناسایی میزان توانایی مالی در اخذ خدمات درمانی، اقدام به دریافت کمکهای مادی از سوی بهزیستی میکنند.
کوکائیان ادامه داد: در این شیوه کمک سانی برخی از معتادین تنها 50 و یا برخی از آنها 100 درصد هزینههای درمانی را از این سازمان دریافت میکنند.
معاون پیشگیری و امور فرهنگی بهزیستی استان همدان در رابطه با ارتقا خدمات کیفی 45 کمپ ترک اعتیاد، عنوان کرد: ارتقا کیفیت خدمات باید سالیانه براساس دستور کار اجرایی سازمان بهزیستی، صورت پذیرد؛ امسال نیز همانند سالهای گذشته متناسب با بودجه درمانی تخصیص داده شده اقدام به ارتقا سطح کیفی خدمات درمانی خواهیم کرد.
وی آگاهی رسانی و گسترش اطلاعات در حوزه پیشگیری از اعتیاد را در محیطهای نظامی، مهدکودکها، محیطهای شهری، روستایی، حاشیه شهر و کارمندی را از وظایف بهزیستی دانست و مطرح کرد: برگزاری نمایشگاههای متعدد در این حوزه و آموزشهای لازم متناسب با محیطهای تحت وظیفه این سازمان ازجمله اقدامات در جلوگیری و کاهش آسیبهای ناشی از اعتیاد است.
انتهای پیام
نظرات