• یکشنبه / ۱۹ آبان ۱۳۹۸ / ۱۲:۴۲
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 98081911511
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

معاون سیاسی استانداری اصفهان:

فرایند اصلی انتخابات از ۱۰ آذر آغاز می‌شود/ ۳ هزار صندوق اخذ رأی در استان فعال خواهد بود

فرایند اصلی انتخابات از ۱۰ آذر آغاز می‌شود/ ۳ هزار صندوق اخذ رأی در استان فعال خواهد بود

ایسنا/اصفهان معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان گفت: برنامه‌های انتخابات عملاً از چند ماه پیش با فعال‌سازی کمیته‌ها آغاز شده است و ۸ جلسه انتخاباتی در استان برگزار کرده‌ایم، اما روز شمار انتخابات و فرایند اصلی آن از ۱۰ آذر ماه با ثبت‌نام کاندیداها آغاز می‌شود.

حیدر قاسمی امروز (یکشنبه) در نشست خبری که در محل استانداری اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: رسانه زبان گویای مردم است و ما آن را بخشی از جامعه مدنی می‌دانیم. انتظار مردم این است که واقعیات جامعه با رعایت اصل بی‌طرفی منعکس شود و رسانه‌ها باید توجه داشته باشند که سرعت و دقت فدای یکدیگر نشوند. رسانه‌ها در کشور اسلامی با رسانه‌های کشورهای غیردینی متفاوت هستند و تفاوتی ماهوی دارند که این تفاوت بیان می‌کند که هیچ‌گاه هدف وسیله را توجیه نمی‌کند.

وی افزود: امروز در شرایط متفاوتی قرار داریم و نظام سلطه تمام توان خود را برای ضربه به انقلاب اسلامی به کار گرفته است. در این شرایط مسئولیت رسانه‌ها مضاعف است و مسئولان هم در همین شرایط سخت کار می‌کنند. پس باید یک درک متقابل نسبت به یکدیگر داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان، گفت: امروز امیدآفرینی و تلاش برای انسجام ملی وظیفه همگانی است و در شرایط امروز باید از دسته‌بندی‌های گروهی پرهیز کرد و با تلاش مضاعف کشور را ساخت. هم اکنون به انتخابات مجلس نزدیک می‌شویم که این انتخابات در گام دوم انقلاب برگزار می‌شود. نباید مطالبه سازی کنیم و کاری را که در عالم واقعیت نمی‌شود انجام داد وعده دهیم. باید فضای آرام و بستر مناسب برای ایجاد گفتمان منطقی داشته باشیم.

قاسمی با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی برآمده از انتخابات است، تصریح کرد: این نظام دقیقاً دو ماه بعد از پیروزی انقلاب و ورود امام راحل به رفراندوم گذاشته شد. در انتخابات گذشته میزان مشارکت مردم در سطح کشور ۶۰ درصد بوده است که این رقم در جهان بی‌مانند است. البته میانگین مشارکت مردم استان اصفهان در انتخابات، ۲ درصد کمتر از میانگین کشوری است که البته انتظار داریم در انتخابات پیش رو با کمک اصحاب رسانه این کسری جبران شود.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار ایسنا مبنی اینکه در چه تاریخی ثبت نام کاندیداهای مجلس آغاز می‌شود، ادامه داد: برنامه‌های انتخابات عملاً از چند ماه پیش با فعال‌سازی کمیته‌ها آغاز شده است و ۸ جلسه انتخاباتی در استان برگزار کرده‌ایم، اما روزشمار انتخابات و فرایند اصلی آن از ۱۰ آذرماه با ثبت‌نام کاندیداها آغاز می‌شود که این ثبت نام تا یک هفته ادامه دارد.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان، با بیان اینکه باید افق نگاهمان را بلندتر کنیم، گفت: باید از سیاه و سفید کردن مسائل اجتناب کنیم چرا که هیچ چیزی مطلق نیست.

قاسمی افزود: وقتی صحبت از کار در اصفهان می‌شود برخی کار در این استان را با کار در میدان مین قیاس می‌کنند. اعتقاد دارم این قیاس بیشتر به این دلیل است که احتیاط‌ها در اصفهان بیشتر از شهرهای دیگر است و مدیران امور را بیشتر مورد ملاحظه و بررسی قرار می‌دهند. مسلماً فضای اجتماعی اصفهان توأم با احتیاط زیادی است.

وی اظهار کرد: تاکنون برگزاری انتخابات به صورت الکترونیک در استان اصفهان هیچ قطعیتی ندارد و تنها ممکن است در تعدادی از شهرها انتخابات به شکل الکترونیک برگزار شود. البته دستگاه‌های احراز هویت در تمام شعب رأی‌گیری مستقر خواهند شد.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان، گفت: امیدوارم در این دوره در بررسی صلاحیت‌ها کاندیداها بازتر عمل شود و مردم به کارآزموده‌ها و جوانان تازه نفس رأی دهند. همچنین در اصلاحیه قانون ۱۳۹۵ دستگاه نظارتی بر منابع مالی کاندیداها نظارت خواهند کرد تا چگونگی هزینه کرد کاندیداها شفاف‌سازی شود.

قاسمی ادامه داد: قانون چگونگی حضور خبرنگاران در روز انتخابات را مشخص کرده است و فکر نمی‌کنم منعی برای حضور اصحاب رسانه در روز انتخابات وجود داشته باشد.

وی گفت: در انتخابات گذشته مجلس در استان اصفهان ۲۸۰۰ صندوق رأی داشتیم که برای انتخابات این دوره با توجه به افزایش جمعیت چیزی حدود ۳ هزار صندوق اخذ رأی در استان خواهیم داشت. مشارکت بحثی همگانی است و تصورمان این است که مشارکت در اصفهان مانند دوره‌های قبل باشد.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان، با بیان اینکه فشارهای امروز نظام سلطه در ۴۰ سال گذشته بی‌سابقه بوده است، افزود: هیچگاه درآمد نفتی کشور این‌قدر کم نبوده است و به همین دلیل دولت به سمت صرفه‌جویی رفته است. با وجود تمام این سختی‌ها مدیریت دولت قابل قبول بوده و مردم همراهی و درک متقابل نسبت به مشکلات دارند. با نگاه به درون، امروز بسیاری از مشکلاتمان حل شده و بسیاری از نیازهایمان را در داخل تولید می‌کنیم.

قاسمی با بیان اینکه برگزاری نشست با احزاب در این دوره از استانداری کمتر از گذشته نشده است، گفت: جلسات جدیدی با احزاب استان برگزار کرده‌ایم اما احزاب نباید فعالیتشان را به جلسات استانداری محدود کنند. قرار نیست ما به احزاب بگوییم چه کاری انجام دهند، احزاب باید خودشان جلسه بگذارند و از استانداری برای حضور در این جلسات دعوت کنند.

وی خاطرنشان کرد: در فرمانداری‌هایی که با سرپرستی اداره می‌شوند هیچ مشکلی وجود ندارد و مسئولیت سرپرست کمتر از مدیر نیست.

همچنین محسن سجاد- مدیرکل امور اجتماعی استانداری اصفهان در این جلسه اظهار کرد: اصحاب رسانه بازوی حاکمیت هستند و خبرنگاران گوش شنوا و چشم بینای جامعه هستند. کار خبرنگار خبرسازی نیست بلکه خبررسانی است و امانت‌داری در خبر از اهمیت بالایی برخوردار است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha