• چهارشنبه / ۲۰ آذر ۱۳۹۸ / ۱۵:۳۸
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 98092015354
  • خبرنگار : 50210

در مبارزه با قاچاق سوخت حمایت از مجموعه‌های تولیدکننده مدنظر قرار گیرد

در مبارزه با قاچاق سوخت حمایت از مجموعه‌های تولیدکننده مدنظر قرار گیرد

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: اقدامات مقابله‌ای و مبارزه با قاچاق و هدفگذاری‌ها باید به نحوی باشد که در جریان این اقدامات به حمایت از مجموعه‌های تولیدکننده خاصه بخش خصوصی نیز توجه شود.

سید علی آقازاده در جلسه کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی که با حضور افشاریان مدیرکل دفتر پیشگیری از قاچاق فرآورده‌های نفتی برگزار شد، با اشاره به اینکه استان مرکزی استانی ترانزیتی است، تصریح کرد: پالایشگاه امام خمینی(ره) شازند روزانه بیش از 40 میلیون لیتر انواع فرآورده‌های نفتی تولید می کند و شرکت پتروشیمی نیز سالانه 270 میلیون دلار صادرات دارد و در کنار این دو صنعت بزرگ ده‌ها و صدها کارخانه و کارگاه کوچک و متوسط در استان فعالیت دارند که فعالیت آنها هزاران شاغل و ده‌ها میلیون دلار ارزش‌افزوده به همراه دارد.

وی بیان کرد: به دلیل استقرار این صنایع بزرگ و کوچک، استان مرکزی از شبکه‌های توزیع فرآورده‌های نفتی مهمی برخوردار است، همچنین در تولید این فرآورده‌ها نیز ظرفیت بالایی دارد که باید حمایت شوند.

آقازاده با اشاره به صرفه‌جویی 4 هزار میلیارد تومانی در کشور به جهت کاهش مصرف سوخت در حوزه نفت‌گاز، نفت کوره و نفت سفید که رقمی معادل پرداخت یک ماه یارانه است، اظهار کرد: اقدامات مقابله‌ای و مبارزه با قاچاق و هدفگذاری‌ها باید به نحوی باشد که در جریان این اقدامات به حمایت از مجموعه‌های تولیدکننده خاصه بخش خصوصی نیز توجه شود.

استاندار مرکزی تاکید کرد: استان مرکزی به لحاظ موقعیت جغرافیایی خود، میزان تولید فرآورده‌های نفتی، ارزیابی‌های استاندارد و شبکه‌ها راه‌ها و ترانزیت می‌تواند محل عبور کالای قاچاق باشد، اما همکاری نیروی انتظامی، اداره‌کل استاندارد و کمیسیون مبارزه با قاچاق، راهکاری برای کاهش قاچاق کالا به ویژه سوخت خواهد بود.

به گزارش ایسنا، بهروز اکرمی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی نیز تصریح کرد: خواهان مبارزه با قاچاق فرآورده‌های نفتی هستیم، اما این امر ارتباط معناداری با صادرات دارد و در این شرایط تحریم نباید مبارزه با قاچاق باعث وقفه در امر صادرات شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha