• دوشنبه / ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۷:۴۹
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 98122620265
  • خبرنگار : 71474

عضو اتاق بازرگانی تهران خبر داد:

افتتاح کلینیک "نفس" برای بیماران کرونا در ۲۸ اسفند

افتتاح کلینیک "نفس" برای بیماران کرونا در ۲۸ اسفند

عضو اتاق بازرگانی تهران می‌گوید که کلینیک "نفس" که برای کمک به درمان بیماران مبتلا به کرونا در دست ساخت قرار گرفته، ۲۸ اسفند ماه بهره‌برداری خواهد شد.

فرزین فردیس در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: اتاق بازرگانی ایران و تهران در طول روزهای گذشته تلاش کرده‌اند در چهارچوب عمل به وظایف اجتماعی خود در حوزه‌های مختلف به فرآیند پیشگیری و درمان کرونا کمک کنند. در این چهارچوب کمک‌های نقدی و برخی کالاها و محصولات مورد نیاز کادر درمان تهیه و در روزهای اخیر به مناطق مختلف کشور ارسال شده است و این فرآیند در هفته‌های بعدی نیز ادامه خواهد داشت.

به گفته وی، یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های اتاق بازرگانی، افتتاح کلینیک "نفس" برای کمک به ایجاد فضاهای جدید در درمان بیماران مبتلا به کرونا بود.

عضو اتاق بازرگانی تهران درباره مختصات این کلینیک توضیح داد: کلینیک "نفس" با ظرفیت پذیرش حدود ۳۰۰ نفر با استفاده از فناوری تجهیزات پیش‌ساخته از چند روز قبل وارد فاز اجرا شد و خوشبختانه با سرعت بالایی به سمت تکمیل حرکت کرد. این کلینیک در محوطه بیمارستان ابن سینای تهران ساخته شده و با هدف جدا کردن فضای بیماران مشکوک به کرونا و دیگر بیماران، فعال خواهد شد.

به گفته وی، این کلینیک ۲۸ اسفند ماه با حضور کادر درمان و به شکل ویدئو کنفرانس بدون تجمع بی‌دلیل، افتتاح خواهد شد و در اختیار بیماران قرار می‌گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha