به گزارش ایسنا، هرچند کارشناسان اظهار داشتند کروناویروس جدید تاثیر ناچیزی بر زنان باردار و نوزادان آنان دارد یا بدون تاثیر است؛ اما از زمان آغاز همهگیری بیماری کووید-۱۹ بسیاری این پرسش را مطرح کردهاند که آیا بارداری در مدت شیوع کروناویروس بیخطر است؟
بنابر گفته متخصصان و کارشناسان انگلیسی در حال حاضر شواهدی وجود ندارد که نشان دهد کروناویروس میتواند برای زنان باردار و جنین آنان مشکل جدی به همراه داشته باشد. درصورتی که زنی در دوران بارداری به کروناویروس آلوده شود بررسیها نشان میدهد احتمال آلوده شدن جنین به بیماری وجود ندارد.
گزارش سازمان جهانی بهداشت (WHO) نشان میدهد: تنها در هشت درصد از زنان بارداری که در چین به کروناویروس آلوده شدهاند علائم شدید مشاهده شده و وضعیت یک درصد از آنان وخیم گزارش شده است. بسیاری از بیماران دچار علائم خفیف بودهاند. علاوه بر این، حتی زنان بارداری که به دلیل ابتلا به بیماری کووید-۱۹ مجبور به استفاده از دستگاه تنفس مصنوعی شدهاند روند بهبود را طی کردهاند.
همچنین مطالعه دیگری که در چین انجام گرفت، نشان داد: کروناویروس جدید از مادر به جنین منتقل نمیشود. محققان اظهار داشتند تمام نمونههای مایع آمنیوتیک، خون بند ناف و شیر مادر گرفته شده از زنان باردار مبتلا به بیماری کووید-۱۹ منفی بوده است.
به گزارش ایسنا به نقل از مدیکال دیلی، کارشناسان تاکید کردندکه زنان باردار مبتلا به بیماریهای زمینهای از قبیل دیابت یا لوپوس، به دلیل آسیبپذیرتربودن باید تحت کنترل باشند.
انتهای پیام
نظرات