محمدتقی رهبر در گفتوگو با ایسنا در خصوص ۱۶ مرداد سالروز تأسیس جهاد دانشگاهی و خدمات این نهاد انقلابی، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی تحول علمی خوبی را در دانشگاههای کشور به وجود آورد و در سازندگی نیز نقش بسزایی داشت و صنعت را نیز ارتقا داد. در کل معتقدم که فرهنگ غالب در کشور باید جهادی باشد و مسئولی که در جایگاهی قرار میگیرد باید خودش را مجاهد بداند و با عشق و علاقه کار کند.
وی افزود: جهادگرانِ جهاد دانشگاهی به خوبی این ویژگیها را داشتند و هماکنون نیز دارند و با عشق و علاقه کارهای علمی و فرهنگی را پیش میبرند و حتی در توسعه کشاورزی نیز نقش خوبی ایفا کردهاند. همچنین دانشگاههای مرتبط با جهاد دانشگاه از سطح علمی خوبی برخوردارند و اساتید برجسته ای در این دانشگاهها به تدریس مشغول هستند.
امامجمعه موقت اصفهان، گفت: روح جهادی را باید در کشور تقویت کرد چراکه تنها با این روحیه است که امور پیش میرود و مشکلات قابل حل است.
رهبر در پاسخ به این سؤال که چه ویژگیهایی جهاد دانشگاهی را به عنوان نهادی برخاسته از دل انقلاب متمایز میکند؟ ادامه داد: معتقدم ایمان عمیق و کار پیوسته و عاشقانه و علاقه واقعی به نظام، انقلاب و ملت و کشور از شاخصها و ویژگیهای برجسته جهاد دانشگاهی است. در ساختن و آبادانی کشور و کمک به آسیب دیدگان حوادث طبیعی جهاد دانشگاهی خدمات ارزندهای را به ایران اسلامی کرده است.
وی در پاسخ به این سوال که ارتباط شما با جهاد دانشگاهی در سالهای اخیر چگونه بوده است؟ گفت: بنده یکی از اعضای هیات امنای جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان هستم و همواره در ارتباط مستمر با این نهاد انقلابی بودهام و از همکاری با جهاد دانشگاهی لذت میبرم. در جلسات این نهاد انقلابی شرکت و نقطه نظرات خود را بیان میکنم.
امامجمعه موقت اصفهان، خاطرنشان کرد: همکاری و حمایت دستگاههای مختلفِ کشور از جهاد دانشگاهی باید پیوسته باشد و به شکل مستمر از این نهاد انقلابی حمایت کنند. در مسائل علمی و تسهیل ازدواج جوانان، نهادهای دیگر میتوانند از ظرفیتهای بالای جهاد دانشگاهی بهره ببرند و روحیه جهادی خود را تقویت کنند.
انتهای پیام
نظرات