محمدرضا دهقانی در گفتوگو با ایسنا درخصوص میزان استقبال و فروش از کلهپزیها، کبابی و بریانی استان اظهار کرد: باتوجه به گرمای هوا میزان فروش کاهشی بوده، اما ازآنجاییکه کلهپاچه جزو غذاهای محبوب مردم بشمارمیرود، همچنان مشتریان خود را دارد.
وی افزود: این غذا جزو غذاهای فصلی به حساب میآید و در ایامی همچون پاییز و زمستان با استقبال بیشتری روبهرو میشود.
رئیس اتحادیه کباب و بریانی و کلهپزی استان اصفهان با اشاره به کاهش تقاضا برای غذاهای سنگین در فصول گرم سال بیان کرد: در روزهای گرم، مردم بیشتر به غذاهای سبک روی میآورند و استقبال از غذاهایی همچون کباب، بریان و کلهپاچه کاهشی میشود.
دهقانی در خصوص نحوه قیمتگذاریها گفت: تعیین نرخ با آنالیز و محاسبه مواد اولیه هرمغازه انجام میشود.
وی با تأکید بر اهمیت نظارتها در این صنف ادامه داد: بازرسان اتحادیه با همکاری اداره بهداشت، تعزیرات و بازرسی اتاق اصناف بهصورت مستمر درحال رصد و پایش مغازههای مربوطه هستند و نظارتها بهصورت روزانه انجام میشود و گزارشات به شکل هفتگی ارائه میشود.
رئیس اتحادیه کباب و بریانی و کلهپزی استان اصفهان درباره بیشترین تخلفات در این صنف بیان کرد: در سال جاری کمترین تختلفات واحدهای صنفی ثبت شده است، اما بیشترین تخلفات مربوط به کارت بهداشت و مسائل مربوط به آن است.
دهقانی درباره نحوه تعیین قیمت کلهپاچه نیز توضیح داد: قیمتها بسته به آنالیز مواد اولیه، نوع و کیفیت آن محاسبه میشود؛ درحالحاضر نمیتوان گفت کلهپاچه جزو غذاهای لوکس و گرانقیمت به حساب میآید.
وی در خصوص اساسیترین چالش موجود گفت: باتوجه به اینکه تا به الان با چالش خاصی روبهرو نبودهایم، اما دارایی را میتوان یکی از چالشهای فعلی این صنف دانست.
رئیس اتحادیه کباب و بریانی و کلهپزی استان اصفهان درباره نحوه محاسبه مالیات این حوزه افزود: محاسبات براساس میزان فروش و محاسبه کارتخوانها انجام میشود.
انتهای پیام
نظرات