• چهارشنبه / ۲ مهر ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۹
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 99070201453
  • خبرنگار : 71606

قدردانی سازمان ملل از روسیه برای پیشنهاد ارائه رایگان واکسن کرونا

قدردانی سازمان ملل از روسیه برای پیشنهاد ارائه رایگان واکسن کرونا

سخنگوی سازمان ملل از ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه برای پیشنهاد ارائه واکسن اسپوتنیک-وی به صورت رایگان به کارمندان سازمان ملل تشکر کرد و گفت که خدمات پزشکی پیشنهاد وی را بررسی می‌کند.

به گزارش ایسنا، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه، پیش‌تر در جریان پیام مجازی خود در هفتاد و پنجمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد، به این سازمان پیشنهاد کرد که واکسن ضد ویروس کرونای ساخت روسیه، اسپوتنیک-وی را به طور رایگان در اختیار آن‌ها قرار دهد.

استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل متحد اظهار داشت: ما از رئیس جمهور پوتین به خاطر پیشنهاد سخاوتمندانه‌اش که توسط خدمات پزشکی ما بررسی خواهد شد، تشکر می‌کنیم.

 پوتین به کارمندان سازمان ملل پیشنهاد کرده که اسپوتنیک-وی، اولین واکسن ضد کرونای جهان و ساخته شده در روسیه را به صورت رایگان در اختیار آن‌ها قرار دهد.

وی بیان داشت: کروناویروس مانند سایر افراد، کارکنان سازمان ملل، مقرهای آن و ساختارهای منطقه‌ای آن را درگیر کرده و روسیه آماده ارائه کلیه کمک‌های واجد شرایط لازم به سازمان ملل است؛ به ویژه، ما پیشنهاد می‌کنیم واکسن خود را به صورت رایگان برای واکسیناسیون داوطلبانه کارکنان سازمان ملل و دفاتر آن ارائه کنیم. ما در این زمینه از همکاران سازمان ملل درخواست‌هایی دریافت کرده‌ایم و به آن‌ها پاسخ خواهیم داد.

اسپوتنیک-وی توسط موسسه گامالیا و صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه (RDIF) ساخته و در ماه اوت ثبت شده است. از آن زمان، حداقل ۲۰ کشور از جمله امارات متحده عربی، برزیل، مکزیک و بسیاری از کشورهای دیگر علاقه‌مندی خود را به دریافت این واکسن اعلام کرده‌اند.

مدیر منطقه‌ای اروپا در سازمان جهانی بهداشت (WHO) نیز از روسیه برای تلاش در ساخت واکسن ضد کرونای "ایمن و موثر" تشکر کرد. پیش‌بینی می‌شود تولید انبوه اسپوتنیک-وی در سپتامبر سال ۲۰۲۰ میلادی آغاز شود.

بنا بر گزارش اسپوتنیک، دومین واکسن ساخت روسیه که توسط مرکز وکتور تهیه و به نام اپی‌واک‌کرونا لقب گرفته، قرار است تا ۱۵ اکتبر ثبت شود. پس از اتمام روند ثبت واکسن، آزمایش‌های بالینی آن با مشارکت ۵۰۰۰ داوطلب به ویژه کسانی که بیماری مزمن دارند و افراد ۶۰ سال به بالا انجام می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha