• سه‌شنبه / ۲۲ مهر ۱۳۹۹ / ۱۰:۱۴
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99072216225
  • خبرنگار : 50402

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اعلام کرد

همدان، آماده ورود به فصل بارش و مواجهه احتمالی با مخاطرات آبی

همدان، آماده ورود به فصل بارش و مواجهه احتمالی با مخاطرات آبی

ایسنا/همدان مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان از آمادگی و برنامه‌ریزی همه دستگاه‌های مربوطه برای ورود به فصل بارش و مواجهه احتمالی با مخاطرات آبی در استان خبر داد.

علیمردان طالبی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به بحران‌های آبی مانند سیل و آب‌گرفتگی براساس تجربه سنوات گذشته، میزان و نوع بارندگی ها آمادگی ورود به فصل بارش را داریم.

وی با بیان اینکه سیل با آب‌گرفتگی متفاوت است، تصریح کرد: در آبگرفتگی ممکن است در جوی و جدول به هر شکلی انسدادی ایجاد شود و باعث آبگرفتگی شوند اما در سیلاب رودخانه توان کشش آب را ندارد بنابراین در حاشیه رودخانه سیلاب ایجاد می‌شود.

طالبی خاطرنشان کرد: بارندگی هایی که در اسفندماه ۹۸ و فروردین‌ماه ۹۹ داشتیم، باعث شده تا مدیران دستگاه های شهرستانی و استانی تجربه خوبی کسب کنند و نقاط ضعف خود را بشناسند.

وی ادامه داد: بر این اساس یکسری اعتبارات برای بازسازی خاکریزها و دیواره رودخانه ها در اختیار دستگاه‌ها به ویژه شرکت آب منطقه ای، راهداری و شهرداری ها قرار گرفت تا اقداماتی در راستای پیشگیری و مقابله با بحران های احتمالی انجام دهند.

طالبی تأکید کرد: تقریباً تمام شهرداری‌های استان طرح مطالعه آب‌های سطحی را توسط مشاور انجام دادند و در حال حاضر برخی شهرداری ها در حال اجرای این طرح هستند و اگر در سطح شهر همدان دقت کنید در بسیاری از مکان‌ها جدول و جداره‌سازی رودخانه ها در حال انجام است.

وی تبیین کرد: با اعتبارات ملی، استانی و اعتبارات شهرداری‌ها اقدامات خوبی در راستای جمع آوری، کنترل و هدایت آبهای سطحی در حال انجام است و در جلسه ستاد مدیریت بحران استان و هم در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان‌ها موضوعیت و محوریت بحث ها به ویژه در جلسات اخیر موضوع آب‌های سطحی، آبگرفتگی و مخاطرات فصل بارش بود.

طالبی با بیان اینکه وظایف دستگاه‌ها اعم از اداره برق، راهداری، شهرداری‌ها، نیروی انتظامی و اداره گاز مشخص و به آنها ابلاغ شده است، توضیح داد: یک دستوالعمل‌ از سازمان مدیریت بحران کشور به ما ابلاغ شده و در آن وظایف دستگاه‌ها مشخص شده است و ما نیز آن دستورالعمل را به دستگاه‌ها ابلاغ کرده و آن‌ها را نسبت به وظایفی که دارند، توجیه کردیم.

وی در رابطه با تخطی دستگاه‌ها از وظایف محول شده به آنها، اظهار کرد: طبق ماده ۲۱ قانون جدید مدیریت بحران مصوب سال ۹۸ که در راستای اقدامات پیشگیرانه و مدیریت بحران وظایف دستگاه‌ها به تفکیک مشخص شده، اگر مدیران دستگاه‌ها در انجام وظایفشان کوتاهی کنند به تخلفات اداره معرفی و اگر باعث ضرر و زیان شوند باید به مراکز قضایی مراجعه کنند.

 مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان در پایان خاطرنشان کرد: برای مقابله با سیلاب و آبگرفتگی برنامه ریزی و اقدامات لازم صورت گرفته و تیمی از پرسنل مدیریت بحران تشکیل شده تا بازدیدهایی از روند کار در ادارت مربوطه صورت بگیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha