• دوشنبه / ۲۸ مهر ۱۳۹۹ / ۱۲:۰۹
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 99072820382
  • منبع : سازمان دامپزشکی

توضیحات سازمان دامپزشکی در خصوص گوسفندان رها شده در فرودگاه

توضیحات سازمان دامپزشکی در خصوص گوسفندان رها شده در فرودگاه

سازمان دامپزشکی کشور با صدور اطلاعیه‌ای در ارتباط با حضور گله گوسفندان مشاهده شده در محوطه فرودگاه امام خمینی (ره) توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، در این اطلاعیه آمده است: ترانزیت دام‌ها از فضای هوایی یا حتی خاک سرزمینی کشورها امری عادی و در چارچوب توافقات بهداشتی مقامات ذی‌صلاح کشورها در سطح جهان در حال انجام است.

ایران و ترکیه طی سالیان اخیر با امضای تعدادی پروتکل‌های بهداشتی در عرصه بهداشت دام و فرآورده‌های خام دامی همکاری‌های نزدیکی داشته‌اند که از جمله این توافقات، اجازه ترانزیت دام از مسیر هر کدام از آنها از مبداء یا به مقصد کشور ثالث است.

بنابراین گزارش، در همین ارتباط یک فروند هواپیمای باری «ایران ایر» با حدود ۱۸۰۰ راس گوسفند که از ترکیه به مقصد قطر در حال پرواز بوده که به علت نقص فنی در فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) فرود اضطراری داشته و دام‌ها در راستای اعمال اقدامات مرتبط با رفاه حیوانات مدتی در محوطه مربوط به فرودگاه نگهداری و پس از رفع نقص هواپیما مجدد بارگیری و به سمت مقصد حرکت داده شده‌اند. در همین ارتباط یکی از همکاران دامپزشکی استان تهران نسبت به بازدید از دام‌ها اقدام کرده که بر اساس گزارش وی، دام‌ها در وضعیت سلامت بوده و نشانه‌ای بالینی از بیماری نداشته‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۷-۲۹ ۱۲:۳۷

بنده بعنوان یک کارشناس باسابقه و مطلع سازمان دامپزشکی کشور اعلام می کنم هیچ پروتکل یا توافقنامه معتبری در این مورد بین ایران و ترکیه وجود ندارد و ادعای کذب و مضحک هست. تنها تعدادی نمونه گواهی بهداشتی از دوطرف توسط معاونین دامپزشکی پاراف شده که هیچ ارزش قانونی ندارد. متن هرگونه توافقنامه یا پروتکل بین المللی با هر عنوان و در هر سطحی باید به تصویب مرجع حقوقی ریاست جمهوری رسیده و ازطریق دیپلماتیک تبادل شود نه اینکه در یک سفر معاون سازمان به ترکیه تنظیم شود (گذشته از این که هیچ متنی وجود ندارد و تنها چند گواهی بهداشتی پاراف شده است).