• شنبه / ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ / ۲۲:۲۵
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 99112518710
  • خبرنگار : 71505

استاندار تهران اعلام کرد:

تکلیف شرکت پخش فرآورده‌های نفتی به تامین سوخت استاندارد کارخانه‌های سیمان

تکلیف شرکت پخش فرآورده‌های نفتی به تامین سوخت استاندارد کارخانه‌های سیمان

در جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای استان تهران، تکلیف شد شرکت پخش فرآورده‌های نفتی نسبت به تامین سوخت استاندارد کارخانه‌های سیمان اقدام کند.

به گزارش ایسنا، انوشیروان محسنی بندپی در جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای استان تهران، گفت: تمام سعی وتلاش استانداری تهران این بود که در عین حال این‌که به تامین برق اقدام کنیم، نسبت به  تامین گاز و برق کارخانه‌های تولید سیمان استان نیز اقدام کنیم.

وی افزود: سوخت مازوت کلا غیر استاندارد است و شرکت پخش فرآورده‌های نفتی مکلف است تا سوخت مناسب را به کارخانه‌های تولید سیمان تحویل دهد. البته کارخانه‌های سیمان نیز باید با دقت اقدام به ذخیره‌سازی سوخت مناسب کنند و نمایندگان حفاظت محیط زیست استان نیز باید با نظارت دقیق مانع از  استفاده سوخت مازوت که یکی از منابع آلاینده هوای تهران است، شوند.

وی ادامه داد: تمام هنر ما این بود که در زمستان قطعی برق نداشته باشیم و اگر در مناطقی از استان با قطعی مواجه بودیم ‌نیروگاه‌ها و کارخانه‌ها از سوخت یورو ۴ و استاندارد استفاده می‌کردند.

وی تاکید کرد: در حال حاضر نیازمند افزایش تولیدات سیمان که موتور محرک پروژه‌های عمرانی استان تهران است، هستیم که توقف یک ماه در پروژه‌های عمرانی را جبران کنیم. کیفیت سوخت مازوت، غیر استاندارد است و البته مشکلات صاحبان صنایع سیمان را در مراجع بالاتر پیگیری می‌کنیم. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha