• جمعه / ۲۰ تیر ۱۴۰۴ / ۱۶:۱۲
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404042012117
  • منبع : شهرداری تهران

مدیرعامل شرکت ساماندهی مشاغل تهران خبر داد

کاهش حضور ون کافه‌های غیر مجاز در تهران/ لزوم ورود جدی وزارت بهداشت به موضوع ون کافه‌ها

کاهش حضور ون کافه‌های غیر مجاز در تهران/ لزوم ورود جدی وزارت بهداشت به موضوع ون کافه‌ها

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با اشاره به گشت‌های شبانه عوامل ساماندهی مناطق و تذکر به ون کافه‌های غیر مجاز در پایتخت از کاهش فعالیت ون کافه‌های در تهران خبر داد.

به گزارش ایسنا، مجتبی اقوامی پناه با بیان اینکه بیش از ۶٠٠ ون کافه در مناطق ۲۲ گانه فعالیت داشتند که ۹٠ درصد آنها فاقد مجوز بودند، افزود: با بررسی‌ها و تذکرات عوامل شهرداری، تعداد ون کافه‌های غیر مجاز کاهش یافته و به سمت دریافت مجوز و ثبت در سامانه مجوزها سوق یافته‌اند.

تمامی ون کافه‌ها در تهران موظف به دریافت مجوز از شهرداری هستند 

مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران، اظهار کرد: تمامی ون کافه‌ها در تهران موظف به دریافت مجوز از شهرداری تهران هستند و اجازه ادامه فعالیت به ون کافه‌های غیر مجاز داده نخواهد شد.

بر اساس گزارش روابط عمومی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل، وی با بیان اینکه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باید ورود جدی تر به موضوع ون کافه‌ها و انجام مأموریت‌های سازمانی داشته باشد، خاطرنشان کرد: توجه به بهداشت و سلامت جامعه در فعالیت ون کافه‌ها بسیار ضروری است و باید شرایط ایجاد شود که شهروندان با اطمینان بیشتری به این گروه از مشاغل مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha