• چهارشنبه / ۲۰ شهریور ۱۳۹۸ / ۲۱:۵۸
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: Khorasan-Razavi-150154

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره):

تحویل 750 خانه در بردسکن تا پایان شهریورماه/ تعهد فرصت شغلی کمیته امداد خراسان‌رضوی به 15 هزار نفر افزایش یافت

تحویل 750 خانه در بردسکن تا پایان شهریورماه/ تعهد فرصت شغلی کمیته امداد خراسان‌رضوی به 15 هزار نفر افزایش یافت
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: هر چند سهم اشتغال استان خراسان‌رضوی 12 هزار فرصت شغلی بود اما این میزان به 15 هزار اشتغال افزایش خواهد یافت.

به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، سید مرتضی بختیاری در جلسه‎ای که با حضور فرماندار، امام جمعه و برخی از مسئولان کاشمر برگزار شد، اظهار کرد: کمیته امداد به عنوان یک نهاد یادگار ماندگار از حضرت امام(ره) است و ما همیشه از کمیته امداد به عنوان یک نهاد انقلابی نام می‎بریم.

وی ادامه داد: طی این 40 سال توسط این نهاد خدمات ارزشمندی انجام شده و یک اعتماد زایدالوصفی مردم و خیرین در سراسر کشور به عملکرد کمیته امداد پیدا کرده‎اند.

بختیاری عنوان کرد: به عنوان اولین رسالت باید نهاد انقلابی را انقلابی حفظ کنیم و این نهاد باید به گونه‎ای عمل کند که در گره‌گشایی از جامعه هدف که همان محرومان هستند به عنوان پرچمدار و الگو مطرح باشد.

وی گفت: افتخار می‎کنیم که به نام انقلاب و اسلام داریم نوکری محرومان و جامعه هدف را می‎کنیم و در خدمت این افراد هستیم و این مزیتی است که اگر بتوانیم در سطح جهانی درست اطلاع‌رسانی کنیم یک شیفتگی و جاذبه ایجاد می‎کند تا اعلام شود نسبت به هم‌نوعان خود این گونه عمل می‎کنیم.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در ادامه با بیان اینکه در شرایط حساس نه تنها انقلاب بلکه معارف قرآنی انتظار و تعبیری برای ما دارد و آن اینکه نمی‎توانیم در برابر مشکلات هم‌نوعان خود بی‎تفاوت باشیم، افزود: اگر نسبت به هم‌نوعانمان بی‏تفاوت باشیم باید به مسلمانی خود شک کنیم.

وی بیان کرد: در جامعه اسلامی همه از یک پیکر هستیم، اگر در کنار ما کسی گرسنه باشد و ما سیر بخوابیم و از این موضوع مطلع هم باشم باید یقینأ در ایمان خود شک کنیم.

بختیاری افزود: انقلاب ما در دنیا پرچم دفاع از مظلوم را بلند کرده و اگر از فلسطین، یمن و کسانی که تحت ظلم قرار گرفته‎اند حمایت می‏کنیم تکلیف قرآنی و انقلابی ماست.

وی گفت: اگر از محرومان حمایت می‏کنیم و در برابر ظلم ستمگران و استکبار ایستاده‎ایم به تکلیف قرآنی خود عمل می‏کنیم.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) افزود: در محاصره اقتصادی دنیا خیره مانده که چگونه ایران با همه سخت‌گیری‎ها و تحریم‎های صورت گرفته توانسته روی پای خود بایستد و این به برکت وجود رهبری انقلاب است.

وی بیان کرد: به رغم اینکه جریانات ضد انقلاب و داعش سال‌ها در منطقه خوزستان تلاش کرده بودند که بتوانند اثری در این منطقه بگذارند و تفکرات خود را اجرا کنند اما با وجود مشکلات اقتصادی که بسیاری از مردم خوزستان داشتند اما در سیلاب همه در کنار هم قرار گرفتند و دشمنان نتوانستند به اهداف خود برسند.

بختیاری در ادامه به وضعیت اشتغال اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب اقتصاد، رونق تولید و در سنگر تولید قرار گرفتن را به عنوان یک جهاد مطرح کرده‎اند.

وی با بیان اینکه به عنوان کمیته امداد حضرت امام افتخار می‏کنیم که امسال ایجاد 170 هزار فرصت شغلی را در سطح کشور تعهد کرده‏ایم، عنوان کرد: در تبصره 16 دولت و مجلس شورای اسلامی که در قانون بودجه نیز به تصویب رسیده 3500 میلیارد تومان تسهیلات در اختیار کمیته امداد قرار گرفته تا بتوانیم این اشتغال را تا پایان سال ایجاد کنیم.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: هر چند سهم اشتغال استان خراسان‌رضوی 12 هزار فرصت شغلی بود اما اعلام می‏کنم به دلیل تلاش‎های همکاران و مدیران کمیته امداد در سراسر استان این میزان به 15 هزار اشتغال افزایش خواهد یافت.

وی بیان کرد: امروز مرگ بر آمریکا یعنی یک اشتغال ایجاد کردن، اگر در برابر آمریکا بخواهیم بر اساس نهضت عاشورا و کربلا و اندیشه‎های جهادی اباعبدالله‌الحسین بایستیم تکلیف ما امروز این است که با اقتصاد مقاومتی محاصره اقتصادی ظالمانه استکبار را درهم بشکنیم و خداوند وعده داده که موفق خواهیم شد.

بختیاری همچنین اعلام کرد: به رغم اینکه کمیته امداد در خصوص احداث خانه‎های تخریب شده مددجویان در سیلاب عملکرد قابل قبولی داشت اما قانع نیستیم، در شهرستان بردسکن 750 خانه به دلیل سیلاب تعمیراتی هستند که تا پایان شهریورماه تحویل داده می‌شود و 250 واحد مسکونی که به دلیل سیلاب تخریب شده بود، احداث می‏‌گردد.
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha