• چهارشنبه / ۲ تیر ۱۴۰۰ / ۱۵:۲۲
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1400040201563
  • خبرنگار : 50199

یک مسئول خبر داد

۲.۶ درصد جمعیت مازندران درگیر مواد مخدر

۲.۶ درصد جمعیت مازندران درگیر مواد مخدر

ایسنا/مازندران دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران گفت:در حال حاضر ۲.۶ درصد جمعیت استان درگیر مواد مخدر هستند.

احمد مظفری روز چهارشنبه در نشستی با خبرنگاران با اشاره شعار سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: شعار امسال"حقایق  درباره مواد مخدر را به اشتراک بگذاریم تا زندگی ها را نجات دهیم است.

وی با اشاره به شعار نمادین و رویکردی  یاریگران زندگی، مشا کت اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد گفت: ۴۰ راهبرد با ۴۸ برنامه و ۹۱ فعالیت برای سال جاری در حوزه مبارزه با مواد مخدر در استان پیش بینی شده است.


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران با اشاره به میزان کشفیات، افزود: میزان کشفیات مواد مخدر در استان با همکاری دستگاه‌های مختلف در سال ۹۸ حدود پنج تن و ۲۳۱ کیلوگرم بود و این میزان در سال قبل به شش هزار و ۶۶۹ تن رسیده است و رکورد کشفیات مواد مخدر در استان شکسته شد.

مظفری با اشاره به  رشد ۱۰۷ درصدی کشفیات مواد مخدر در سال جاری گفت: در سه اول امسال دو تن و ۲۴۳ کیلوگرم مواد مخدر در استان کشف شد و این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است.

وی گفت: کاهش سن اعتیاد و زنانه شدن آن و ورود افراد شاغل و تحصیل کرده به اعتیاد از مهم ترین چالش‌ها بوده و در حال حاضر ۲.۶ درصد جمعیت استان درگیر مواد مخدر هستند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، افزود: سال گذشته ۷۶ باند مواد مخدر در استان متلاشی و ۱۰ هزار و ۷۳۶ پرونده جرایم مواد مخدر تشکیل و ۱۱ هزار نفر دستگیر شدند.


مظفری با اشاره به دستگیری بیش از ۶ هزار و۹۰۰ خرده فروش مواد مخدر، قوانین مبارزه با مواد مخدر را نیازمند اصلاح دانست و گفت: در سال ۹۸ تعداد ۸۰ نفر در استان به دلیل سو مصرف مواد مخدر جان باختند که در سال گذشته ۱۰ درصد رشد یافت و به ۸۸ نفر رسیده است و از این تعداد ۱۰ نفر زن و بقیه مرد هستند.

وی با بیان اینکه ۵۵ نفر از مرگ ومیر مواد مخدر مربوط به افراد مجرد بوده است، آن را نگران کننده دانست.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران خاطرنشان کرد: مطابق برنامه سوم توسعه مقرر بود شاهد کاهش ۲۵ درصدی مرگ و میر باشیم که به دلیل کرونا و علت های دیگر تاکنون محقق نشده  است.

مظفری گفت: ۵۵ درصد از خانواده ها به دلیل سبک فرزند پروری فرزندان  را به سمت خارج از خانه و اعتیاد سوق می‌دهند.

وی گفت: مدارس بیشماری در مازندران تحت پوشش یاریگران زندگی قرار دارد و آموزش مهارت های زندگی انجام‌می‌شود که در این طرح علاوه بر دانش آموزان، خانواده آنان، مدیر و معلمان نیز تحت آموزش قرار می گیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha