• شنبه / ۱۰ تیر ۱۴۰۲ / ۱۴:۵۹
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1402041005929
  • منبع : شهرداری تهران

مدیر عامل سازمان مدیریت پسمامد عنوان کرد

تلاش برای کاهش ۵۰ درصدی زباله‌های دفنی/ بهره‌برداری از کارخانه‌ امحاء پسماند تا ۱۴۰۳

تلاش برای کاهش ۵۰ درصدی زباله‌های دفنی/ بهره‌برداری از کارخانه‌ امحاء پسماند تا ۱۴۰۳

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند تهران گفت: در صورت انتخاب زمین مناسب و تأیید کارشناسان متخصص، آماده انتقال مجتمع دفع پسماند آرادکوه هستیم.

به گزارش ایسنا، امام جمعه، بخشدار، دادستان و شهرداران کهریزک و باقرشهر با حضور در مقصد نهایی پسماندهای شهری تهران، مجتمع پردازش و دفع آرادکوه در جریان برنامه‌های اولویت‌دار سازمان مدیریت پسماند قرار گرفته و نظرات، پیشنهادها و انتظارات خود را با مدیر عامل سازمان مطرح کردند.

در نشستی که با هدف آشنایی مدیران محلی کهریزک با مسائل، مشکلات و برنامه‌های مدیران تصمیم‌ساز در حوزه پسماند پایتخت برگزار شد، هادی بادلی سرپرست بخشداری کهریزک با ابراز گلایه از مشکلات متعدد جنوبی‌ترین نقطه تهران، خواستار همکاری و تعامل بیشتر شهرداری تهران در حل مسئله آلودگی‌های زیست محیطی کهریزک شد.

در ادامه این نشست که در سالن جلسات مجتمع آرادکوه برگزار شد، علی کلهر شهردار کهریزک و مرتضی همتی شهردار باقرشهر نیز به بیان مشکلات و انتظارات زیست محیطی خود از جمله جمع‌آوری مراکز تفکیک غیرمجاز در این محدوده پرداخته و خواستار تعامل بیشتر با مدیران سازمان پسماند در راستای ارتقاء شاخص‌های سلامت و حفظ محیط زیست این منطقه شدند.

شرفی مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند پس از استماع موضوعات و مشکلات مدیران منطقه با تاکید بر اینکه در خصوص تغییر و جابجایی مجتمع دفع پسماند آرادکوه تابع نهادهای بالادستی از جمله سازمان حفاظت از محیط زیست هستیم و در صورت انتخاب زمین مناسب و تأیید کارشناسان متخصص، آماده انتقال هستیم، گفت: با برنامه‌های تحولی که در نظر داریم و به تأیید شهردار محترم و اعضای محترم کمیسیون محیط زیست هم رسیده قصد داریم حجم قابل توجهی از پسماند آرادکوه را کاهش دهیم که طبیعتا با این پروژه‌ها که همگی در مرحله انتخاب پیمانکار و سرمایه‌گذار هستند، مشکلات زیست محیطی آرادکوه به حداقل خواهد رسید.

شرفی ادامه داد: پروژه ۱۹۰۰ تنی تولید برق از پسماند در مجتمع آبعلی و ۶۰۰ تنی RDF که سوخت لازم کارخانجات سیمان از پسماند را تولید می‌کند، حدود ۵۰ درصد از حجم پسماندی که به آرادکوه حمل می‌شود را کاهش خواهد داد و این گام بزرگی در مسیر مدیریت پسماند شهر تهران و کاهش اثرات نامطلوب زیست محیطی برای منطقه کهریزک خواهد بود.

وی در ادامه از کوشش این سازمان برای ساماندهی زباله‌های بیمارستانی و بهره‌برداری از کارخانه‌ای جهت امحاء پسماندهای پزشکی طی ۱۸ ماه آینده خبر داد.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند با اشاره به ماده ۷ قانون مدیریت پسماند مبنی بر اینکه مدیریت اجرایی انواع پسماندها غیر از صنعتی و ویژه در شهرها و روستاها بر عهده شهرداری‌ها و دهیاری‌هاست، گفت: شهرداری مالک  پسماندهای موجود در مخازن شهر است و هرکس بدون مجوز پسماند موجود در مخازن را برداشت و جداسازی کند مجرم بوده و شهرداری شاکی و  مطالبه‌گر خواهد بود.

بر اساس گزارش سایت شهر، وی در انتها با تأکید بر لزوم همراهی بیشتر نیروی انتظامی جهت برخورد با زباله‌گردها گفت: مدیریت شهری با فراهم کردن زیرساخت‌های لازم درخصوص تفکیک زباله از مبدأ و کاربرد روش‌های اجرایی لازم، تلاش حداکثری در زمینه حذف معضل زباله‌گردی در تهران را دارد که در این میان همکاری و تعامل بیشتر دستگاه قضایی و نیروی انتظامی با سازمان مدیریت پسماند ما را در پیشبرد این هدف یاری خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha