• شنبه / ۸ مهر ۱۴۰۲ / ۱۵:۲۵
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402070805248
  • خبرنگار : 50107

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری:

شاخص خراسان رضوی در حوزه بانوان دهیار ۱۲.۸ درصد است

شاخص خراسان رضوی در حوزه بانوان دهیار ۱۲.۸ درصد است

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خراسان رضوی گفت: آخرین دستاوردها در حوزه بانوان استان، مشارکت آن‌ها در حوزه سیاسی به عنوان بانوان دهیار است که شاخص استان ۱۲.۸ درصد بوده، در حالی که این شاخص در کشور ۳.۲۲ است.

شیوا خوش‌نسب امروز، ۸ مهرماه، در نشست بانوان تأثیرگذار که در استانداری خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: ۳۲۸۱ روستا در خراسان رضوی داریم که ۴۹ درصد جمعیت استان در روستاها را زنان تشکیل می‌دهند و ۸ درصد جمعیت استان در ۷ شهرستان تلفیقی زندگی می‌کنند.

وی بیان کرد: اعضای بیمه شده بانوان روستایی و عشایری در استان ۱۶.۵ درصد است که انتظار داریم در پایان سال پوشش بیمه به ۳۰ درصد برسد.

خوش‌نسب خاطرنشان کرد: ارایه تسهیلات اشتغال و مشاغل خانگی در زنان روستایی افزایش ۱۹ درصدی نسبت به سال گذشته داشته و امسال نیز شاهد افزایش این امار خواهیم بود. 

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خراسان رضوی عنوان کرد: آخرین دستاوردها در حوزه بانوان استان، مشارکت آن‌ها در حوزه سیاسی به عنوان بانوان دهیار است که شاخص استان ۱۲.۸ درصد بوده، در حالی که این شاخص در کشور ۳.۲۲ است. این نشان‌دهنده فضای بهینه کار و پذیرش مسئولیت اجتماعی برای بانوان ما است. 

حضور ۳۴۸ دهیار زن در خراسان رضوی

حمیدرضا سراجی، مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری خراسان رضوی نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: از ۲۵۰۰ دهیاری استان بالغ بر ۳۴۸ خانم و بانو مدیر ارشد محلی در روستاهای استان هستند که ۳۹ درصد تحصیلات بالای لیسانس و فوق لیسانس دارند.

وی بیان کرد: از سال ۱۳۸۱ تاکنون با فرازونشیب زیادی در مدیریت محلی مواجه بودیم و با وجود این فرازونشیب‌ها تمام مدیران محلی رو به جلو و پیشرفت بوده است.

سراجی عنوان کرد: با رویکرد استاندار در خصوص طرح تحول روستایی، حوزه بانوان ‌و مدیران در حوزه دهیاری‌ها امتحان خود را پس دادند و در بسیاری از پویش‌ها نقش موثری را ایفا کردند که نمونه آن پویش سال گذشته در زمینه بحران گاز و ایمنی سفر بود.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: ما روز ملی روستا و عشایر را در پیش داریم که از ۱۲ تا ۱۸ مهر نمایشگاه توانمندی‌های روستا و عشایر در مصلی تهران برگزار خواهد شد و از ۷۹ تولیدکننده برتر استان که در این رویداد شرکت می‌کنند، ۳۰ غرفه و تولیدکننده برتر زن حضور پیدا خواهند کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha