• سه‌شنبه / ۳ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۱:۴۵
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1402110302047
  • خبرنگار : 30189

دبیر نخستین جشنواره ملی معروف در گفت‌وگو با ایسنا:

عکاسی به روش هوش مصنوعی در نخستین جشنواره معروف

عکاسی به روش هوش مصنوعی در نخستین جشنواره معروف

کمال‌الدین شاهرخ به استفاده از هوش مصنوعی در نخستین جشنواره ملی فرهنگی هنری معروف اشاره کرد و گفت: امروزه هنرمندان و عکاسان از برخی نرم افزارهایی که استفاده می‌کنند، در آن هوش مصنوعی دخیل است، ولی برای نخستین بار است که به صورت ویژه از هوش مصنوعی برای تولید أثر استفاده می شود و امیدواریم این جشنواره دریچه‌ای برای ورود جدی تر به این بحث باشد.

کمال‌الدین شاهرخ، دبیر بخش عکس نخستین جشنواره ملی معروف در گفت‌وگو با ایسنا در مورد بخش عکاسی جشنواره معروف اظهار کرد: معتقدم بخش عکس با استقبال هنرمندان روبرو خواهد شد چون عکس می‌تواند تأثیرات مثبتی در انتقال مفاهیم به جامعه و مخاطبان داشته باشد.

وی با بیان این که تلاش شورای سیاست‌گذاری نیز توجه ویژه به بخش عکس بود، ابراز کرد: برای نخستین بار در این جشنواره موضوع هوش مصنوعی در بخش عکس در نظر گرفته شده که این می‌تواند عاملی بر استقبال مخاطبان باشد.

شاهرخ خاطرنشان کرد: بخش عکس در چهار بخش «پروژه محور»، «آزاد»، «پویش مردمی» و «ویژه» برگزار خواهد شد، در واقع ما در بخش عکس جشنواره معروف به دنبال مجموعه سازی هستیم.

وی با اشاره به این که در بخش پروژه محور سفارش پروژه از طرف جشنواره در قالب «مجموعه عکس مستند» با توجه به ظرفیت و آمادگی عکاسان حرفه‌ای داده خواهد شد، گفت: در بخش آزاد هنرمندان عکاس سراسر کشور می‌توانند با ارسال آثار در قالب تک عکس و مجموعه عکس طبق محورهای موضوعی در جشنواره شرکت کنند.

دبیر بخش عکس نخستین جشنواره ملی معروف خاطرنشان کرد: در بخش پویش مردمی تمامی علاقه‌مندان با هر وسیله عکاسی می توانند نسبت به ارسال اثر اقدام کنند.

وی بخش ویژه را بهره‌گیری از هوش مصنوعی برای خلق آثار دانست و تأکید کرد: برای نخستین بار از هوش مصنوعی در چنین جشنواره های بهره برده می‌شود. در این بخش با توجه شرایط خلق تصاویر به روش هوش مصنوعی علاقه‌مندان قادر خواهند بود با به کارگیری از این روش تصاویری با مضامین مرتبط با جشنواره تولید و به جشنواره ارسال کنند.

شاهرخ اضافه کرد: البته امروزه هنرمندان و عکاسان از برخی نرم افزارهایی که استفاده می‌کنند، در آن هوش مصنوعی دخیل است، ولی برای نخستین بار است که به صورت ویژه از هوش مصنوعی برای تولید أثر استفاده می شود و امیدواریم این جشنواره دریچه‌ای برای ورود جدی تر به این بحث باشد.

وی جریان‌سازی در جامعه هنری را از مهم‌ترین اهداف جشنواره ملی معروف بیان و تصریح کرد: تلاش ما این است که عکس‌های فاخر عکاسان دیده شوند، به همین دلیل آثار هر بخش به صورت جداگانه داوری شده و مواردی که حائز امتیاز می‌شوند، هم به صورت کتاب چاپ و هم در قالب نمایشگاه در معرض دید قرار می‌گیرند.

دبیر بخش عکس جشنواره ملی معروف با اشاره به این که امر به معروف و نهی از منکر موضوع مبتلا به اجتماعی است، خاطرنشان کرد: وقتی از ابزار هنر به ویژه عکس برای پرداختن به این موضوع استفاده می شود، نظر مخاطب نسبت به آن مثبت می شود.

وی ادامه داد: بدون شک با هنر عکاسی بهتر می‌توان موضوع امر به معروف و نهی از منکر را برای مخاطب و بیننده قابل درک کرد. همچنین این هنر از ماندگاری و تأثیرگذاری بیشتری نیز برخوردار است.

شاهرخ طراز جشنواره ملی معروف را از نظر موضوع مطلوب ارزیابی کرد و گفت: طراز جشنواره معروف عمومی و بالاست. جشنواره معروف با ایجاد دبیرخانه ثابت برای خود به مرور تبدیل به یک رویداد فرهنگی جریان ساز خواهد شد. امیدواریم جشنواره معروف نقطه شروعی برای جامعه عکاسی ما باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha