• دوشنبه / ۱۴ آبان ۱۴۰۳ / ۱۵:۴۵
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1403081410571
  • خبرنگار : 71955

رئیس دانشگاه فرهنگیان تشریح کرد

اعطای راتبه معلمی به استعدادهای برتر دانشجویی/ چرایی کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان

اعطای راتبه معلمی به استعدادهای برتر دانشجویی/ چرایی کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان

رئیس دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه در آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان امسال حدود ۶۰۰ هزار نفر شرکت کردند گفت: در این آزمون حدود ۱۰۰ هزار نفر معرفی و نهایتا حدود ۳۰ هزار نفر پذیرفته شدند.

به گزارش ایسنا، رجبعلی برزویی با بیان اینکه ۱۰ سال از فعالیت این دانشگاه می‌گذرد که طی این مدت ۱۱۰ هزار دانشجو وارد این دانشگاه شده‌اند، افزود: از سال گذشته تا کنون ۵۰۰ هزار مترمربع بنا به این مجموعه اضافه شده اما همه بناها جدید نیستند و بعضی‌ها قدیمی‌ترند. 

رئیس دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه سه مسیر کنکور اختصاصی دانشگاه فرهنگیان، استعدادهای برتر ملی دانش آموزی و راتبه معلمی برای جذب معلم در دانشگاه فرهنگیان تعریف شده است گفت: سوپاپ اطمینان مسیر چهارم یا همان مسیر آزمون‌های استخدامی است که ماده ۲۸ فاز آخر خواهد بود و امیدواریم در سال‌های آینده به حداقل برسد یا حذف شود.

 وی با بیان اینکه در آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان امسال حدود ۶۰۰ هزار نفر شرکت کردند افزود: در این آزمون از  ۶۰۰ هزار نفر حدود ۱۰۰ هزار نفر معرفی و حدود ۳۰ هزار نفر پذیرفته شدند.

رئیس دانشگاه فرهنگیان ادامه داد: آیین نامه‌ای از شورای عالی انقلاب فرهنگی تحت عنوان جذب استعدادهای برتر دانش‌آموزی اخذ شده و دانش آموزانی که از سال نهم به بعد تا دو سال بعد از فارغ التحصیلی در یکی از ۹ حوزه قرار بگیرند بدون کنکور وارد دانشگاه فرهنگیان می‌شوند. در سطح کشور حدود ۳۰۰۰ ظرفیت را از مسیر فراخوان استعدادهای برتر دانش‌آموزی ان‌شاءالله جذب خواهیم کرد.

برزویی با بیان اینکه المپیادی‌ها، مسابقات قرآنی، مسابقات فرهنگی، هنری، مسابقات ورزشی، برگزیدگان ملی، رتبه یک یا دو یا ۳ ملی یا جهانی جزو استعدادهای دانش‌آموزی هستند گفت: تا پایان برنامه هفتم توسعه باید به ظرفیت حدود ۶۰ هزار نفر برسیم، اما این ۶۰ هزار نفر را در دانشگاه فرهنگیان نخواهیم داشت بخشی از این ظرفیت را از سایر دانشگاه‌ها استفاده خواهیم کرد.

وی درباره آیین نامه راتبه دانشجویی افزود: از سال دوم، استعدادهای برتر دانشجویی که در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند جذب می‌کنیم، آنها از لحظه‌ای که جذب می‌شوند از تمام مزایایی که یک دانشجو معلم دارد، برخوردار می‌شوند، از همان روز اول کارمند دانشگاه خواهند شد یعنی معلم آموزش و پرورش هستند و از مزایای سابقه خدمت و بیمه و حتی برای پسرها معافیت سربازی درنظر گرفته می‌شود. دانشجو در همان محل تحصیل خود درسش را ادامه خواهد داد. 

وی درباره کسر از حقوق دانشجو معلمان نیز افزود: بر اساس قانون مجلس، دانشجو معلمان باید هزینه‌های رفاهی، خدماتی و فرهنگی خود را از حقوقی که به آن‌ها داده می‌شود پرداخت کنند، این قانونی است که از قدیم اجرا می‌شود؛ این کار مقداری ساماندهی شده؛ قبل‌تر مقدار آن یک عدد بود، بعد در بازه‌ای عدد بین افرادی که از خدمات استفاده می‌کنند یا نمی‌کنند تغییر کرد؛ در دوره کرونا هم این عددها تغییر کرد و اخیرا در هیئت امنا به سه بخش تقسیم شده است، یک بخش کسانی که از همه مزایا استفاده می‌کنند که آموزش و پرورش ۴۵ درصد حقوق فرد را کم می‌کند. 

رئیس دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه سه ماه پیش هزینه تمام شده صندوق رفاه دانشجویی بابت صبحانه، ناهار، شام، خدمات رفاهی گرفته شد ادامه داد: برای ۹ ماه  ۷۶ درصد حقوق یک دانشجو معلم حساب شد که این اصلا امکان پذیر نیست از یک دانشجو معلم چنین عددی گرفته شود، این عدد بین ۱۲ ماه تقسیم شد تا چیزی حدود ۵۶ تا ۵۸ درصد حقوق آن‌ها شود، باز این عدد را به ۴۵ درصد کاهش دادیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha