به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی طی سخنانی در نشست علمی شهید وحدت و فلسطین در لبنان که باحضور مسئولان عالی رتبه ی کشورمان و جبههی مقاومت برگزار شد، به بیان فضیلتهای شهید سید حسن نصرالله و شهید هاشم صفی الدین پرداخت.
متن این سخنرانی در ادامه میآید:
مجاهد بزرگ و فرمانده برجسته مقاومت در منطقه، سید حسن نصرالله (رحمة الله علیه)، اکنون در اوج شکوه و عظمت خود و در بالاترین جایگاه قرار دارد. پیکر پاکش در سرزمین جهاد فی سبیل الله آرام گرفت، اما روح، اندیشه و هدف او همچنان در کل لبنان، محور مقاومت و در سراسر جهان الهامبخش خواهد بود و الگویی برای تمامی آزادگان و نسلهای آینده است.
او محبوب امامین مقاومت و برگزیدهای از خاندان محمد (صلیالله علیه و آله) است. همانگونه که خداوند او را به عنوان بزرگی از مخلوقات خود در لبنان و حزب الله برگزید، و از بهترینها و گرامیترین معتمدین قرار داد. خداوند او را بر دیگر مقاومان برتری داد و به سوی مجاهدان فرستاد تا مسیر مقاومت را ادامه دهد. در روزهای جنگ با رژیم صهیونیستی، خداوند او را در پناه ملائکه خود محفوظ داشت و پیروزی و عزت را به او وعده داد، هرچند صهیونیستها ناراضی باشند.
اما سید هاشم صفیالدین، سید هاشمی حزبالله، بعد از او از هدایتگر از گمراهی و چون نوری از نابینایی و ریسمان محکم خداوند و راه راست او بود. خویشاوندی در رحم از او پیشی نمیگیرد و در فضیلتی از فضایلش به او نمیرسند. او راه دبیرکل حزب الله را ادامه میدهد و در راه خدا سرزنش هیچ ملامتگری او را باز نمیدارد.
این دو به مرشدشان و رفیقشان در مقاومت، سید عباس موسوی، ملحق شدند. پس میگوییم: یاد شما در یادآورندگان، نامهایتان در نامها، پیکرهایتان در پیکرها، جانهایتان در جانها، و نشانههایتان در نشانهها، و قبرهایتان در قبرها ماندگار است. چه شیرین است نامهایتان و چه گرامی است جانهایتان و چه بزرگ است شأن شما و
چه والاست منزلتتان و چه وفادار است پیمانتان. کلام شما نوری از جانب خداوند مهربان است و فرمان شما راهنمایی از جانب پیامبر بزرگوار(ص) است و وصیت شما یاری برای ستمدیدگان از جانب جانشین پیامبر جهانیان است.
اما اکنون وظیفه ما در قبال رهبران مقاومت چیست؟
اولاً: ما باید به ترویج اندیشههای مقاومت بپردازیم و آنها را در میان نسلهای مختلف جامعه منتشر کنیم. این امر مستلزم برگزاری کنفرانسها، سخنرانیها، برگزاری مراسمهای یادبود و تحلیلهای علمی است که اصول مقاومت و مواضع مربوط به آن را برای مردم و جوانان توضیح دهد.
افرادی که سؤالاتی دارند، به پاسخ نیاز دارند.در میان مردم و از جمله مردم لبنان، آرای متفاوتی وجود دارد و مردم لبنان از لحاظ فرهنگی، فرقهای، مذهبی و مکتبی متنوع هستند. این تنوع فرهنگی مستلزم تنوع آرا است که به رهبریهای متنوع نیاز دارد تا مردم بتوانند درک عمیقی از دلایل مقاومت با فرهنگهای مختلف خود داشته باشند.
ما باید نسبت به این سؤالات احساس مسئولیت کنیم و جهاد تبیین را در فهرست وظایف خود قرار دهیم. وظیفه نخبگان است که شک و تردیدها را در مورد مرد مؤمنی که در سوره یس ذکر شده است، برطرف کنند: وَاضْرِبْ لَهُمْ مَثَلاً أَصْحَابَ الْقَرْیَةِ إِذْ جَاءَهَا الْمُرْسَلُونَ (۱۳) إِذْ أَرْسَلْنَا إِلَیْهِمُ اثْنَیْنِ فَکَذَّبُوهُمَا فَعَزَّزْنَا بِثَالِثٍ فَقَالُوا إِنَّا إِلَیْکُمْ مُرْسَلُونَ.این بدان معناست که باید آنچه را که از مقاومت میگوییم تکرار کنیم، زیرا دشمن شکهایش را تکرار میکند و باید پاسخها را برای یادآوری به جوانان تکرار کنیم.
اولاً: باید به پرسشها و شکها توجه کرد. ثانیاً: باید پاسخها را تکرار کرد. ثالثاً: باید پاسخها را بر اساس تکرار پرسشها تکرار کرد. رابعاً: اطلاعرسانی و رسانهها از طریق وسایل اطلاعرسانی در فضای مجازی، زیرا تولید پاسخ به تنهایی برای ما کافی نیست، بلکه باید آن را منتشر کرده و در یک چارچوب جمعی ارائه و در یک محدوده وسیع در دسترس قرار دهیم.
بنابراین، «مؤمن» در سوره یس ایمانش را با صدایی بلند و واضح اعلام میکند. نخبگان باید صریح باشند. باید با وضوح صحبت کنند و شکها را از ذهنها پاک کنند و نباید بهصورت مبهم، مغشوش یا مشکوک سخن بگویند.
ثانیاً: حفظ سازمان ها و گسترش آن ها برای در بر گرفتن سازمانهای دیگر که قادر به همراهی ما باشند.
انتهای پیام
نظرات