• یکشنبه / ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۷
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 1404012412679
  • خبرنگار : 71442

ساخت سریال «رویای ریحانه» بر اساس داستان‌های واقعی

ساخت سریال «رویای ریحانه» بر اساس داستان‌های واقعی

ساخت «رویای ریحانه» سریالی که در حوزه فرزندآوری و در راستای سیاست‌های جمعیتی ساخته می‌شود، به نیمه راه رسید.

به گزارش ایسنا به نقل از رسانه های نوین معاونت سیما، سریال ۲۶ قسمتی «رویای ریحانه» با همت خانه تولیدات جوان مرکز سیمرغ، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به تهیه‌کنندگی احمد نوجوان در حال تولید است.

کارگردانی این سریال را گروهی از کارگردانان جوان مرکز سیمرغ صداوسیما برعهده دارند.

فصل نخست سریال که اکنون در حال ضبط است، با هدف تبیین مفاد سند تحول سازمان صداوسیما و در راستای سیاست‌های جمعیتی کشور تولید می‌شود.

داستان «رویای ریحانه» با محوریت سوژه‌های واقعی از خانواده‌های اصیل ایرانی نوشته شده و روایت آن در یک زایشگاه وقفی در آستانه تعطیلی شکل می‌گیرد؛ جایی که پرسنل در تلاش‌اند تا با افزایش زایمان‌ها، این مرکز را از تعطیلی نجات دهند.
تصویربرداری سریال از بهمن‌ماه سال گذشته در بیمارستان بعثت تهران آغاز شده و تا خردادماه امسال ادامه خواهد داشت.

در این سریال، بازیگرانی چون مریم کاویانی، رابعه اسکویی، مه‌لقا می‌نوش‌زاد، رضا توکلی، نیلوفر شهیدی، مینانوروزی، صحرا اسداللهی، ماشاالله وروایی، هانیه غلامی، بهار نوحیان، وحید مبصری، میلاد خزایی، مجتبی واشیان، حسنی قبادی، زهرا باقرلو، علی غفاری و علی هاشمی حضور دارند. همچنین در هر قسمت، بازیگران مهمان از مناطق و گویش‌های مختلف کشور و چهره‌هایی از
سینما و تلویزیون چون سیاوش چراغی‌پور، علی اوسیوند، حشمت آرمیده، پانته‌آ کیقبادیو سعیده عرب ایفای نقش می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha