علی مبارکی ۲۴ فروردین، در جلسه هماهنگی قطعی برق چاههای عمیق و راههای برون رفت از این مشکل اظهار کرد: خاموشیها، صدمات جبران ناپذیری را به پیکره کشاورزی وارد کرده است. امنیت شغلی و اقتصادی کشاورزان وابسته به پایداری برق در چاههای عمیق است و کمبود برق کاملاً مشهود است.
مدیر جهاد کشاورزی نیشابور با بیان اینکه باید همت همگانی در مصرف درست انرژی وجود داشته باشد، از شهروندان خواست تا با رعایت مصرف برق و صرفهجویی اصولی، کشاورزان را در تأمین امنیت غذایی همراهی کنند.
ابوالفضل کرباسی شرق، نماینده کشاورزان و عضو هیئتمدیره اتاق اصناف کشاورزی نیشابور نیز با تأکید بر اینکه کشاورزان مطیع قانونند، گفت: باید قانون درست را با توجه به زیرساختهای موجود به تصویب برسانیم و کشاورزان خواستار اجرای قانون و مصوبه شورای عالی امنیت ملی در حوزه برق کشاورزیاند و تقاضا دارند حداقل تا ۱۵ خرداد برق چاههای عمیق قطع نشود.
دلیری نماینده اداره برق هم در این جلسه گفت: تمامی کنتورهای چاههای عمیق هوشمند شده است و سرمایهگذاری در حوزه برق و بخصوص احداث پنلهای خورشیدی، کشاورزان را از بروز خسارت مصون خواهد کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی نیشابور، وی افزود: هوشمندسازی مصرفکنندگان خانگی و تجاری از اولویتهای وزارت نیرو است تا برق مشترکین پرمصرف قطع شود.
دولت برق تولید شده توسط کشاورزان از منابع تجدیدپذیر مانند نیروگاههای خورشیدی را به قیمت سه هزار و ۸۰۰ تومان به ازای هر کیلو وات خریداری میکند و به مبلغ ۲۰ تومان به کشاورزان میفروشد بنابراین سرمایهگذاری در این حوزه بسیار اقتصادی و میتواند طی حداکثر سه سال برگشت داده شود.
انتهای پیام
نظرات