منصور شیشهفروش در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: با افزایش دما و حضور افراد در مناطق طبیعی و گردشگری، بهویژه در روزهای پایان هفته درباره حوادث غرقشدگی احتیاط لازم را انجام دهید.
وی افزود: این هشدار شامل کانالهای انتقال آب، استخرهای ذخیره آب کشاورزی، استخرهای واقع در باغها و واحدهای صنعتی و مسیر رودخانهها در مناطق غرب و جنوب استان، زایندهرود و دریاچه سدهای مخزنی میشود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ادامه داد: کانالهای انتقال آب بهدلیل شدت جریان، شیب و لغزندگی دیوارهها مکان امنی برای شنا نیستند، همچنین عوامل دیگری مانند سردی آب و جریان گردابی در رودخانهها موجب بروز حوادث غرقشدگی میشوند.
شیشهفروش افزود: در سال گذشته ۷۴ حادثه در سطح استان رخداده که باعث جانباختن ۳۰ نفر شده است. با توجه به حضور گردشگران در مناطق طبیعی و نزدیکی به منابع آبی، علاوه رعایت نکردن اصول ایمنی، حوادث غرقشدگی افزایشیافته است. بههمین منظور به شهرداریها، آب منطقهای، جمعیت هلالاحمر، میراث فرهنگی و جهاد کشاورزی اعلام شده که با اجرای اقدامات پیشگیرانه و استقرار تیمهای امدادی مجهز به تجهیزات لازم از وقوع حوادث جلوگیری کنند.
وی بیان کرد: مناطق خطرپذیر شامل رودخانههای خرسان، آب ملخ، ونک در شهرستان سمیرم و رودخانه زایندهرود و کانالهای انتقال آب شبکه نکوآباد و سدهای باغکل خوانسار، ونک، قره قاچ سمیرم، گلپایگان و کوچری است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: علاوه بر این سازمان جهاد کشاورزی بر لزوم نصب حفاظ و تابلوهای هشدار و تعبیه طناب نجات توسط بهرهبرداران اقدام نماید. همچنین مالکان باغهای شخصی باید استخرهای خود را ایمنسازی و اصول ایمنی را رعایت کنند و از تخصص کارشناسان آتشنشانی بهره بگیرند.
انتهای پیام
نظرات