• شنبه / ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۴
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404052514934
  • خبرنگار : 51032

رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان:

کاهش ۱۰ هزار تومانی قیمت گوشت گوسفندی/ سرانه مصرف گوشت قرمز استان به ۸ کیلو در سال رسید

کاهش ۱۰ هزار تومانی قیمت گوشت گوسفندی/ سرانه مصرف گوشت قرمز استان به ۸ کیلو در سال رسید

ایسنا/اصفهان رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان گفت: با افزایش عرضه دام در میادین، قیمت گوشت گوسفندی کاهش یافته، اما در مقابل خروج دام سنگین از استان موجب افزایش نرخ گوشت گوساله شده است.

امیرحسین بنائیان‌مفرد در گفت‌وگو با ایسنا و با اشاره به کاهش قیمت گوشت گوسفندی در بازار اظهار کرد: به‌دلیل افزایش عرضه و فراوانی دام در میادین، قیمت گوشت گوسفندی حدود ۱۰ هزار تومان کاهش پیدا کرده، به‌طوری‌که گوشت بره درجه یک با ۱۵۰ گرم دنبه از ۷۷۰ هزار تومان به ۷۶۰ هزار تومان رسیده است.

وی افزود: در مقابل، قیمت گوشت گوساله یا دام سنگین به‌دلیل خروج دام زنده از استان با افزایش همراه بوده و درحال‌حاضر، هرکیلو دام سنگین به ۲۵۰ هزار تومان رسیده است که به‌طبع، قیمت گوشت آن نیز بالا رفته و گوشت لخم برای مصرف‌کننده حدود ۶۹۵ هزار تومان برآورد می‌شود.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان در خصوص تبلیغات فروش ران یا سردست گوسفندی نیز بیان کرد: فروشگاه‌های دارای پروانه کسب در صورت عرضه گوشت زیر نرخ مصوب باید مجوز حراج داشته باشند؛ نکته مهم این است که در بسیاری از این تبلیغات به‌جای گوشت بره درجه یک، گوشت درجه دو با عنوان گوشت گوسفندی عرضه می‌شود، درحالی‌که قیمت مصوب گوشت بره درجه یک ۷۶۰ هزار تومان و گوشت گوسفندی ۵۳۰ هزار تومان است.

بنائیان‌مفرد افزود: فروشگاه‌های دارای پروانه کسب اتحادیه براساس، قیمت‌های مصوب اقدام به فروش می‌کنند و حتی نرخ تفکیکی آن‌ها نیز زیر نظر اتحادیه است؛ در مقابل، فروشگاه‌های بزرگ و زنجیره‌ای هیچ‌گونه پروانه‌ای از اتحادیه گوشت قرمز ندارند و تحت نظارت این سازمان نیستند و برخی از آن‌ها گوشت‌های بسته‌بندی خود را از خارج استان تأمین می‌کنند که در مواردی ۱۰ تا ۲۰ درصد گران‌تر از گوشت داخلی به فروش می‌رسد.

وی با اشاره به میزان مصرف گوشت قرمز در استان اظهار کرد: سرانه مصرف گوشت قرمز در استان پیش‌تر حدود ۱۲ کیلوگرم در سال بود که اکنون به هشت کیلوگرم کاهش پیدا کرده است.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان در خصوص گوشت برزیلی نیز افزود: گوشت‌های برزیلی به‌دلیل مسائل ارزی تحت نظارت جهاد کشاورزی عرضه می‌شوند و قیمت مصوب دارند، اما به‌دلیل مشکلات ارزی نرخ آن‌ها هم افزایشی بوده و در حال حاضر حدود ۵۰۰ تا ۵۱۰ هزار تومان به فروش می‌رسند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha