امیرحسین بنائیانمفرد در گفتوگو با ایسنا و با اشاره به کاهش قیمت گوشت گوسفندی در بازار اظهار کرد: بهدلیل افزایش عرضه و فراوانی دام در میادین، قیمت گوشت گوسفندی حدود ۱۰ هزار تومان کاهش پیدا کرده، بهطوریکه گوشت بره درجه یک با ۱۵۰ گرم دنبه از ۷۷۰ هزار تومان به ۷۶۰ هزار تومان رسیده است.
وی افزود: در مقابل، قیمت گوشت گوساله یا دام سنگین بهدلیل خروج دام زنده از استان با افزایش همراه بوده و درحالحاضر، هرکیلو دام سنگین به ۲۵۰ هزار تومان رسیده است که بهطبع، قیمت گوشت آن نیز بالا رفته و گوشت لخم برای مصرفکننده حدود ۶۹۵ هزار تومان برآورد میشود.
رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان در خصوص تبلیغات فروش ران یا سردست گوسفندی نیز بیان کرد: فروشگاههای دارای پروانه کسب در صورت عرضه گوشت زیر نرخ مصوب باید مجوز حراج داشته باشند؛ نکته مهم این است که در بسیاری از این تبلیغات بهجای گوشت بره درجه یک، گوشت درجه دو با عنوان گوشت گوسفندی عرضه میشود، درحالیکه قیمت مصوب گوشت بره درجه یک ۷۶۰ هزار تومان و گوشت گوسفندی ۵۳۰ هزار تومان است.
بنائیانمفرد افزود: فروشگاههای دارای پروانه کسب اتحادیه براساس، قیمتهای مصوب اقدام به فروش میکنند و حتی نرخ تفکیکی آنها نیز زیر نظر اتحادیه است؛ در مقابل، فروشگاههای بزرگ و زنجیرهای هیچگونه پروانهای از اتحادیه گوشت قرمز ندارند و تحت نظارت این سازمان نیستند و برخی از آنها گوشتهای بستهبندی خود را از خارج استان تأمین میکنند که در مواردی ۱۰ تا ۲۰ درصد گرانتر از گوشت داخلی به فروش میرسد.
وی با اشاره به میزان مصرف گوشت قرمز در استان اظهار کرد: سرانه مصرف گوشت قرمز در استان پیشتر حدود ۱۲ کیلوگرم در سال بود که اکنون به هشت کیلوگرم کاهش پیدا کرده است.
رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان در خصوص گوشت برزیلی نیز افزود: گوشتهای برزیلی بهدلیل مسائل ارزی تحت نظارت جهاد کشاورزی عرضه میشوند و قیمت مصوب دارند، اما بهدلیل مشکلات ارزی نرخ آنها هم افزایشی بوده و در حال حاضر حدود ۵۰۰ تا ۵۱۰ هزار تومان به فروش میرسند.
انتهای پیام
نظرات