• شنبه / ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۲
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404052514911
  • خبرنگار : 50121

فرماندار اردستان: 

انتقال آب به اردستان نیازمند پیگیری‌های مستمر و بودجه‌های ملی است

انتقال آب به اردستان نیازمند پیگیری‌های مستمر و بودجه‌های ملی است

ایسنا/اصفهان فرماندار اردستان گفت: قبول داریم که موضوع آب یکی از نیازهای اساسی شهرستان اردستان است، اما پروژه‌های این‌چنینی نیازمند بودجه‌های کلان و ملی هستند و با یک پیگیری کوتاه‌مدت انجام نمی‌شود.

محسن حیدری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به زیرساخت‌ مهم حمل و نقل در شهرستان اردستان اظهار کرد: یکی از زیرساخت‌هایی که از جابه‌جایی حوزه استحفاظی شهرستان اردستان استفاده می‌کند، راه‌آهن یزد است. باوجود تذکرات مکرر، این نهاد هنوز به تعهدات قانونی خود عمل نکرده و به دلیل عدم بلیت‌فروشی در ایستگاه زواره، نیاز شهرستان در این بخش برطرف نمی‌شود.

وی  در خصوص وضعیت مصلی اردستان افزود: تکمیل مصلی اردستان نیازمند ورود خیرین است، زیرا با بودجه‌های دولتی و شهرستانی نمی‌توان این پروژه را به نتیجه رساند. جلسات متعددی با مسئولان شهرستان برگزار شده و مشکلات پایه‌ای آن برطرف شده است. امیدواریم با جذب خیرین، این مجموعه فرهنگی مذهبی به سرانجام برسد.

افزایش قدمت تمدن اردستان با کاوش در مناطق باستانی

فرماندار ادرستان به موضوع میراث فرهنگی شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: اکنون موضوع ثبت جهانی مساجد جامع اردستان و زواره در دستور کار قرار دارد و تلاش خواهیم کرد دو منطقه باستانی اردستان وارد فاز کاوش شود. شهرستان اردستان دارای ۷ تا ۸ منطقه باستانی است که اگر یکی دو مورد آن کاوش شود، قدمت تمدن شهرستان را به بیش از هفت هزار سال افزایش می‌دهد.

حیدری به پروژه‌های عمرانی و پیشران شهرستان اشاره کرد و گفت: اعتبار پروژه‌های پیشران شهرستان که برای سال جاری تعریف شده، ۵/۵ همت است. این طرح‌ها شامل بخش‌هایی نظیر مجتمع‌های بین راهی و انرژی خورشیدی است و تلاش خواهیم کرد با اجرای صحیح این پروژه‌ها، اعتبار آن‌ها را دو برابر افزایش دهیم.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص برنامه مسئولان شهرستان برای انتقال آب به اردستان توضیح داد: قبول داریم که موضوع آب یکی از نیازهای اساسی شهرستان اردستان است، اما پروژه‌های این‌چنینی که نیازمند بودجه‌های کلان و ملی هستند و با یک پیگیری کوتاه‌مدت انجام نمی‌شود و نیاز به پیگیری‌های مداوم و زمان‌بر دارند.

فرماندار اردستان با اشاره به محدودیت‌های مالی شهرستان اظهار کرد: بسیاری از مسائل و نیازهای شهرستان در کارگروه‌های مختلف مطرح می‌شود و برای اجرای آن‌ها نیاز به پیگیری‌های مستمر و زمان است. امکانات و بودجه‌های شهرستان محدود و میانگین تحقق بودجه تملک دارایی حدود ۶۰ درصد است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha