• چهارشنبه / ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۹
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1404021006902
  • خبرنگار : 71454

بازگشت استاد دلهره به پرده سینما

بازگشت استاد دلهره به پرده سینما

نتفلیکس مجموعه‌ای از آثار آلفرد هیچکاک را به صورت آنلاین و همچنین در در سالن تاریخی پاریس در نیویورک به نمایش می‌گذارد.

به گزارش ایسنا، نتفلیکس اعلام کرد که از اول ژوئن مجموعه‌ای از فیلم‌های کلاسیک آلفرد هیچکاک، کارگردان بریتانیایی و اسطوره ژانر دلهره، را در آمریکا پخش خواهد کرد. این مجموعه شامل آثاری ماندگار همچون «توطئه خانوادگی»، «مردی که زیاد می‌دانست»، «جنون»، «پنجره پشتی»، «سرگیجه» و «پرندگان» می‌شود.

افزون بر آثار خود هیچکاک، این مجموعه شامل فیلم‌هایی است که به‌نوعی از میراث سینمایی او الهام گرفته‌اند؛ از جمله فیلم «Us» ساخته جردن پیل، «بربر» به کارگردانی زک کرگر و همچنین فیلم زندگینامه‌ای «هیچکاک» به کارگردانی ساشا گرواسی.

در کنار این پخش دیجیتال، نتفلیکس با همکاری انجمن منتقدان فیلم نیویورک، برنامه‌ای حضوری با عنوان «هیچکاک! نخستین تأثیرگذار سینمایی» در سالن سینمایی خود یعنی «Paris Theater» در نیویورک برگزار خواهد کرد. این مجموعه از ۱۶ می تا ۲۹ ژوئن (۲۶ اردیبهشت تا ۸ تیر) ادامه خواهد داشت و شامل نمایش بیش از ۵۰ فیلم، از جمله ۳۶ فیلم ساخته‌شده توسط خود هیچکاک است.

نکته قابل توجه این است که ۳۵ فیلم از این مجموعه در فرمت نگاتیو ۳۵ میلی‌متری اکران خواهند شد. در کنار فیلم‌هایی چون «سرگیجه»، «پنجره پشتی» و «شمال از شمال‌غربی»، آثاری از دیگر فیلم‌سازان نظیر «عروس سیاه‌پوش» ساخته فرانسوا تروفو و «شیطان‌صفتان» اثر آنری-ژرژ کلوزو نیز به نمایش درخواهند آمد.

به گزارش ورایتی، سالن نمایش «Paris Theater» که در سال ۱۹۴۸ توسط شرکت فرانسوی «Pathé» به عنوان مکانی اختصاصی برای نمایش آثار هنری تأسیس شد، امروزه تنها سالن تک‌ پرده منهتن محسوب می‌شود. نتفلیکس این سینما را در سال ۲۰۱۹ خریداری کرد و آن را محلی برای اکران‌های اختصاصی، رویدادهای ویژه، نمایش‌های مرور گذشته و حضور فیلمسازان قرار داده است.

تد ساراندوس، مدیر ارشد اجرایی نتفلیکس، هفته گذشته در مصاحبه‌ای اظهار کرده بود که «تجربه جمعی سالن سینما» مفهومی منسوخ است، چرا که بسیاری از آمریکایی‌ها دیگر نمی‌توانند به سادگی به یک سینمای چندسالنی دسترسی پیدا کنند. او افزود: «ما سالن پاریس را نخریدیم تا کسب‌وکار سالن‌داری را نجات دهیم. ما آن را خریدیم تا تجربه سینما رفتن را نجات دهیم.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha