• پنجشنبه / ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۶:۰۷
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1404021107933
  • خبرنگار : 71461

رئیس سازمان اوقاف:

مدرسه نخبگان «تلاوت» بستری برای تربیت شخصیت قرآنی و ساخت درونی جوانان است

مدرسه نخبگان «تلاوت» بستری برای تربیت شخصیت قرآنی و ساخت درونی جوانان است

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در مراسم افتتاحیه مدرسه ملی نخبگان تلاوت با تأکید بر اهمیت تربیت شخصیت قرآنی از سنین نوجوانی گفت که هدف نهایی این حرکت، ساخت نسلی است که قرآن محور همه شئون زندگی‌اش باشد.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی خاموشی- رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه- امروز پنج شنبه(۱۱ اردیبهشت) در مراسم افتتاحیه مدرسه ملی نخبگان تلاوت با تبریک میلاد حضرت معصومه (س) و امام رضا (ع) گفت: خداوند در قرآن می‌فرماید: قُلْ کُلٌّ یَعْمَلُ عَلی شاکِلَتِه انسان وقتی به دنیا می‌آید، وجود طبیعی‌اش متولد می‌شود، اما خدا ابزار شناخت را در اختیار ما گذاشته تا خالق و هستی را بشناسیم؛ هر چه شناخت بیشتر باشد، قرب به خداوند بیشتر خواهد بود.

وی افزود: وظیفه ما این است که شخصیت درونی خود را بسازیم. امام خمینی (ره) در چهل حدیث می‌فرمایند: ای عزیز، تلاش کن که در صحرای محشر، خدا را با چهره انسانی ملاقات کنی. اما امروز وقتی به دژخیمان عالم نگاه می‌کنیم، می‌بینیم این‌ها اگرچه چهره ظاهری انسان دارند اما حقیقتاً از حیوان بدترند.

حجت‌الاسلام خاموشی با اشاره به اهمیت تربیت قرآنی نوجوانان ادامه داد: شاکله درونی باید بر اساس قرآن شکل بگیرد. نوجوانان باید ببینند چقدر خود را به قرآن نزدیک کرده‌اند و چه میزان شخصیت قرآنی پیدا کرده‌اند. خداوند می‌فرماید:انّ اللَّه اشتری من المؤمنین انفسهم...، دلیل شروع کار از نوجوانی همین است؛ باید از همین پله‌ها ساخته شوند و خود را بر اساس کمال قرآنی شکل دهند.

وی با بیان آیاتی از قرآن تصریح کرد: روز قیامت انسان‌ها دنبال حسب و نسب نیستند؛ خداوند همه را در بر می‌گیرد و آنجا این مهم است که نسبت ما با خدا چگونه است. قرآن می‌گوید کم هستند انسان‌هایی که اهل شکر واقعی باشند:"ثُلَّةٌ مِنَ الْأَوَّلِینَ وَ قَلِیلٌ مِنَ الْآخِرِینَ" این راه شوخی‌بردار نیست و باید هر روز برای ساخت درون خود تلاش کنیم.

حجت‌الاسلام خاموشی به اهمیت ساخت نظام آموزشی قرآنی اشاره کرد و گفت: قرآن برای ما نظام تشریع منطبق با نظام تکوین ارائه کرده است. ما به فرد، خانواده، مدرسه، دانشگاه و حتی مراکز فنی و حرفه‌ای با سبقه قرآنی نیاز داریم. اگر همه چیز بر اساس قرآن شکل نگیرد، انقلاب ما ابتر خواهد ماند. قرآن باید ناظر و حاکم بر همه محیط‌ها باشد.

وی ادامه داد: قرآن یک بسته کامل و تعریف‌شده است. قرآن وحی منزل است و هر کلام، متکلم و هدفی دارد؛ خداوند از رگ گردن به ما نزدیک‌تر است و می‌داند کمال ما در چیست. باید ببینیم چند آیه قرآن را در خود زنده کرده‌ایم تا به انسان واقعی تبدیل شویم.

حجت‌الاسلام خاموشی در پایان تأکید کرد: عنصری که می‌خواهم بر آن تأکید کنم، تقواست. آیات زیادی درباره تقوا داریم؛ ان الله مع المتقین. خدا می‌گوید اگر به او توکل کنیم و دست تقوا به او بدهیم، ما را یاری خواهد کرد. مدرسه تلاوت باید جایی باشد که خانواده‌ها بتوانند به آن مراجعه کنند و این مرکز روز به روز نخبگان قرآنی بیشتری را به جامعه معرفی کند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha