• یکشنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404021409836
  • خبرنگار : 50676

مدیر آموزش و پرورش مطرح کرد

بازنشستگی معلمان؛ چالش‌ پیش‌روی نظام آموزشی تربت‌حیدریه

بازنشستگی معلمان؛ چالش‌ پیش‌روی نظام آموزشی تربت‌حیدریه

ایسنا/خراسان رضوی معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش تربت‌حیدریه بازنشستگی معلمان را از چالش‌های پیش‌روی نظام آموزشی در سال تحصیلی جدید این شهرستان دانست.

غلامرضا سلیمانی۱۴ اردیبهشت، در نشست خبری، با تبریک هفته گرامیداشت مقام معلم و تقارن آن با دهه مبارک کرامت، بر اهمیت ارتقای جایگاه معلمان و بهبود شرایط مدارس تأکید کرد و گفت: اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان در دوران شهید جمهور باعث افزایش رضایت فرهنگیان شد.

وی با اشاره به تلاش‌های دولت چهاردهم، به ‌ویژه پیگیری‌های رئیس‌جمهور در توسعه متوازن، تجهیز هنرستان‌ها و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، این اقدامات را قابل تقدیر دانست و افزود: در سطح شهرستان نیز مدیران محلی گام‌های مؤثری در راستای اهداف دولت برداشته‌اند.

سلیمانی، با بیان اینکه پروژه حیاط طیبه با دستور رئیس سازمان نوسازی کشور و تخصیص ۵۰ میلیارد تومان اعتبار از محل مولدسازی در حال اجراست، ادامه داد:  ۱۹۶ کلاس درس در حال احداث یا انعقاد قرارداد هستند که ۴۴ کلاس درس از مهرماه پذیرای دانش‌آموزان خواهند بود.

معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش تربت‌حیدریه با اعلام اینکه در حال حاضر، ۴۵ کلاس درس با بیش از ۳۵ دانش‌آموز در شهرستان وجود دارد، از برنامه‌ریزی‌های لازم برای کاهش تراکم دانش‌آموز در کلاس خبر داد و افزود: برای رفع مشکل دو شیفتی بودن مدارس، به‌ویژه در مقطع دبیرستان، کلاس‌های جدید حداکثر تا پایان آذرماه آماده بهره‌برداری خواهند شد. 

وی همچنین به کمبود دبیران در سطح شهرستان پرداخت و افزود: در مقطع متوسطه اول و دوم، شهرستان با کمبود ۳۵ دبیر در رشته‌های پسران و ۱۶ دبیر در رشته‌های دختران مواجه است؛ همچنین با توجه به بازنشستگی ۱۰۶ معلم در مقطع ابتدایی و ۵۰ مشاور آموزشی، با چالش‌ نیروی انسانی در سال تحصیلی جدید مواجه خواهیم شد که یکی از راهکارهای جبران این کمبود استمرار کار بازنشستگان است.

  معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش تربت‌حیدریه در ادامه به چالش‌های دانشگاه فرهنگیان واحد خواهران اشاره کرد و گفت: یکی از هنرستان‌ها در اختیار دانشگاه فرهنگیان قرار گرفته، اما طبق تفاهم‌نامه، باید در تیرماه به آموزش‌وپرورش بازگردد تا بخشی از مشکلات آموزشی در شهرک ولیعصر برطرف شود.

وی همچنین از برنامه‌ریزی‌های مدون از مهدکودک تا دبیرستان خبر داد و افزود: یکی از اقدامات کلیدی، آموزش هوش مصنوعی است که تاکنون چندین جلسه تخصصی با حضور مدرسان این حوزه برگزار شده است.

سلیمانی خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری در نظام آموزشی و مدارس، زمینه‌ساز کاهش معضلات اجتماعی، فرهنگی و آسیب‌های اجتماعی در آینده خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha