به گزارش ایسنا، سید جلالالدین شرق آزادی در نیمه اسفندماه ۱۳۴۳ در تهران به دنیا آمد. وی که به «جمال» نیز معروف بود، بعد از انقلاب عضو بسیج شد. با آغاز غائله کردستان به همراه دوستانش عازم بانه شد و با پوشش چوپان برای شناسایی به قلب دشمن میزد.
او با نخستین بمباران هوایی دشمن، با دوستانش راهی مناطق عملیاتی جنوب شد. در اکثر عملیاتها شرکت داشت. سید جلال سال ۶۱ به همراه جاویدالاثر متوسلیان و همراهانش راهی لبنان شد. یک بار هم به سوریه رفت.
این رزمنده در طی عملیاتها بارها مجروح شد، اما بلافاصله پس از بهبودی نسبی دوباره عازم جبهه میشد. تا نهایتا با سمت تخریبچی و فرمانده اطلاعات عملیات در نیمه اسفند ۱۳۶۲ در جزیره مجنون به شهادت رسید.
پیکر سید جلال در منطقه ماند و ۱۵ سال بعد، در مهرماه ۱۳۷۶ به آغوش خانواده بازگشت و طبق خواسته خودش در قطعه ۲۴ بهشت زهرای تهران به خاک سپرده شد.
مادر شهید سید جلال الدین شرق آزادی روایت میکند: «بارها و بارها برای دیدار با مقام معظم رهبری از سوی بنیاد شهید اقدام کردم؛ اما مثمرثمر نبود. در نهایت یکبار با منزل تماس گرفتند و ما را برای دیدار مقام معظم رهبری با جمعی از خانواده شهدا، دعوت کردند.
عاشقانه دوست داشتم آقا را از نزدیک ببینم از این رو درخواست دیدار خصوصی کردم. ابتدا نپذیرفتند؛ ولی با اصرارهای من قبول کردند. چند روز بعد به دیدار رهبر معظم انقلاب رفتیم. قندی از قندان آقا برداشتم و خواستم تا رهبر دعایی برایم بخوانند و بر روی قند فوت کنند.»
انتهای پیام
نظرات