• سه‌شنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۶
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1404021611246
  • منبع : معاونت زنان ریاست جمهوری

بهروزآذر:

معلم پرورش‌دهنده ایمان، امید و اعتماد به نفس است

معلم پرورش‌دهنده ایمان، امید و اعتماد به نفس است

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: امروز ابزارهای نوین، دسترسی به دانش را تسهیل کرده‌اند و مسیر یادگیری برای دانش‌آموزان دیگر یک نسخه واحد نیست اما معلمان، طراح مسیر یادگیری منحصربه‌فرد و مبتنی بر ویژگی‌های هر دانش‌آموز هستند. امروز معلم فقط انتقال‌دهنده دانش نیست، او چیزهایی را که در هیچ هوش مصنوعی وجود ندارد، آموزشی می‌دهد، معلم امروز بیش از هر چیز پرورش‌دهنده ایمان، امید و اعتماد به نفس است.

به گزارش ایسنا، زهرا بهروزآذر به منظور پاسداشت مقام معلم، در مجموعه مدارس صبح‌رویش در منطقه ۱۲ تهران حضور یافت و ضمن به صدا در آوردن زنگ سپاس مقام معلم، با گرامی‌داشت مقام معلم، نقش بی‌بدیل فرهنگیان را در شکل‌دهی به شخصیت و آینده دانش‌آموزان یادآور شد و معلمان را سرمایه‌های ارزشمند کشور خواند.

وی با اشاره به نقش روزافزون فناوری‌های نوین از جمله هوش مصنوعی در حوزه آموزش گفت: امروز ابزارهای نوین، دسترسی به دانش را تسهیل کرده‌اند و مسیر یادگیری برای دانش‌آموزان دیگر یک نسخه واحد نیست اما معلمان، طراح مسیر یادگیری منحصربه‌فرد و مبتنی بر ویژگی‌های هر دانش‌آموز هستند. امروز معلم فقط انتقال‌دهنده دانش نیست، او چیزهایی را که در هیچ هوش مصنوعی وجود ندارد، آموزشی می‌دهد، معلم امروز بیش از هر چیز پرورش‌دهنده ایمان، امید و اعتماد به نفس است.

وی با اشاره به جایگاه والای دختران ایران اسلامی در عرصه‌های مختلف، آینده کشور را در دستان توانمند و خلاق آنان دانست و اظهار کرد: دختران این سرزمین افتخار ایران هستند و آینده‌ای روشن و پرامید برای کشور رقم خواهند زد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در این بازدید، دو پیام تبریک ویژه خطاب به حاضران داشت؛ نخست، به معلمان این مدرسه که با روحیه‌ای ستودنی و عشقی بی‌دریغ، در مسیر آموزش، تربیت و حمایت از کودکان کار و در معرض آسیب گام برمی‌دارند و دوم، تبریکی به دانش‌آموزان این مدرسه که هر یک با صبر، اراده، امید و توان ایستادن در برابر دشواری‌ها، خود الگویی برای آموزش هستند.

بهروزآذر با اشاره به وجود فرصت «هم‌آموزی در فضای مدرسه» تصریح کرد: مدرسه تنها جایی برای آموزش از معلم به شاگرد نیست؛ اینجا، آموزش متقابل است. ما نیز از شما دانش‌آموزان می‌آموزیم. شما هم معلمان ما هستید. ما درس‌های بزرگی چون پایداری، حل مسئله، امید و خلق فرصت در دل تهدید را از شما فرامی‌گیریم.

در این بازدید، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این مجموعه مدارس، از نمایشگاه دست‌سازه‌های دانش‌آموزی، ابتکارات و توانمندی‌های علمی و هنری دانش‌آموزان - که به مناسبت ۱۰ سالگی این مجموعه برپا شده است - دیدن و به توضیحات دانش‌آموزان درباره دست‌سازه‌های و فرآیند ساخت آن‌ها و همچنین دست اندرکاران این مجموعه و دانش‌آموزان گوش کرد و صمیمانه با آنها به گفت‌وگو پرداخت.

در پایان این بازدید، بهروزآذر از مینی‌بوس سیار آموزش جابزی (جای بازی) که خدمات آموزشی، مددکاری و روانشناسی به کودکان کار ارائه می‌دهد، به سمت مدارس پسرانه صبح رویش رفت و از فضاهای آموزشی آن مجموعه نیز بازدید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، مرکز آموزش کودکان کار و آسیب صبح رویش که از سال ۱۳۹۳ آغاز به کار کرده است، هم‌اکنون ۱۰۱۷ دانش‌آموز زیر ۱۸ سال، ۲۵۰ دانش‌آموز شامل افراد بالای ۱۸ سال و مادران را تحت آموزش و خدمات حمایتی خود دارد. این مجموعه غیردولتی زیر نظر سازمان آموزش و  پرورش بوده و با حمایت خیرین به ارائه خدمات آموزشی، پرورشی و مددکاری به مخاطبان خود با هدف آموزش همه‌جانبه و توانمندساز برای کودکان، افزایش آگاهی و مشارکت برای جامعه و آگاهی‌بخشی به تصمیم‌گیران درباره ریشه‌ها و راهکارهای پایدار معضل کار کودک می‌پردازد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha