• سه‌شنبه / ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۰:۰۰
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1404022316992
  • خبرنگار : 71124

اتابک: وزارت صمت بر ممنوعیت واردات کالاهای خارجی دارای مشابه تولید داخل اصرار دارد

اتابک: وزارت صمت بر ممنوعیت واردات کالاهای خارجی دارای مشابه تولید داخل اصرار دارد

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه هیچ تغییری در سیاست قطعی این وزارتخانه در حمایت حداکثری از کالاهای تولید داخلی با انواع روش‌ها به‌وجود نیامده، تصریح کرد: وزارت صمت از روشهای مختلفی برای حمایت از کالای تولید داخلی استفاده خواهد کرد که یکی از آنها ممنوعیت ورود کالاهای مشابه خارجی و مقابله با قاچاق آنهاست.

به گزارش ایسنا به نقل از وزارت صمت، سید محمد اتابک حمایت ویژه مقام معظم رهبری از موضوع راهبردی تولید در سالهای متمادی را سرمایه ای بی نظیر برای شکوفایی اقتصاد ایران و جامعه تولیدگران به خصوص صنعتگران دانست و افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت در دولت چهاردهم نیز بر تداوم و تقویت انواع سیاست‌ها و ابزارهای حمایت از تولید داخل تمرکز دارد.

وی تصریح کرد: خوشبختانه یکی از مزایای ادغام وزارتخانه های بازرگانی و صنایع و معادن تجمیع شدن ابزارهای سیاستی حمایت از تولید داخل است و ما به موازات در اختیار گذاشتن تسهیلات برای تولید کنندگان، با استفاده از ابزارهای تنظیم‌گری همچون تخصیص ارز برای واردات و دسته بندی گروهی کالاها، نظارت بر ارتقای کیفیت محصولات تولید داخل و مبارزه با عرضه محصولات قاچاق در بازار، بر حداکثر حمایت از محصولات تولیدی داخل کشور تاکید داریم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه وجود قوانین شفاف برای حمایت از کالاهای تولید داخل، یکپارچگی بیشتر در این راستا ایجاد خواهد کرد، افزود: تلاش وزارت صمت استفاده حداکثری از همین ابزارهای موجود برای تداوم ممنوعیت کالاهای وارداتی دارای مشابه تولید داخل است و این وزارتخانه هیچ‌گاه در پی آنچه رفع ممنوعیت کالای وارداتی در برخی از رسانه ها عنوان شده نبوده است.

اتابک با اشاره به اینکه اجرای این سیاست در سالهای گذشته موجب افزایش کمیت و کیفیت تولید داخلی و گسترش عمق تولید داخل شده است، افزود: وزارت صمت در این مسیر از مشورت و همکاری تولیدکنندگان و انجمن های تخصصی بخش خصوصی نیز استفاده می کند که نمونه اخیر آن تفاهم با تولیدکنندگان پارچه و منسوجات برای تداوم سیاست های حمایتی از آنها با توجه به موفقیت سیاست کاهش واردات و افزایش تولید داخل بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha