• چهارشنبه / ۹ مهر ۱۴۰۴ / ۰۷:۱۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404070905579
  • خبرنگار : 71145

رؤیت کشتی جنگی بزرگ در نزدیکی محل استقرار کشتی‌های ناوگان پایداری

رؤیت کشتی جنگی بزرگ در نزدیکی محل استقرار کشتی‌های ناوگان پایداری

خبرنگار الجزیره گزارش داد که یک کشتی جنگی بزرگ در نزدیکی محل استقرار کشتی‌های ناوگان «پایداری جهانی»، در میان وضعیت آماده‌باش بالا مشاهده شد.

به گزارش ایسنا، خبرنگار الجزیره تاکید کرد: در کشتی اسپانیایی «آلما» که در ناوگان پایداری جهانی شرکت دارد، وضعیت اضطراری اعلام شده است.

وی تصریح کرد: شرکت‌کنندگان در کشتی آلما، طبق پروتکل تعیین‌شده، تلفن‌های خود را به دریا انداختند.

این خبرنگار افزود: ارتباط با شرکت‌کنندگان در کشتی آلما قطع شده است.

ناوگان پایداری اعلام کرد که آنها به سفر خود به سمت غزه ادامه می‌دهند و به مرز ۱۲۰ مایل دریایی، جایی که کشتی‌های قبلی رهگیری شده بودند، نزدیک می‌شوند.

این ناوگان پس از نزدیک شدن کشتی‌های ناشناس به کشتی‌های آنها بدون چراغ، به وضعیت آماده‌باش بازگشت.

ناوگان پایداری جهانی، با هدف شکستن محاصره غزه، در نتیجه نزدیک شدن کشتی‌های ناشناس بدون چراغ به این ناوگان، بازگشت به وضعیت آماده‌باش را اعلام کرد.

خبرنگار الجزیره پیش از این گزارش داده بود که این ناوگان - که اکنون تقریباً ۱۲۰ مایل دریایی از ساحل غزه فاصله دارد - پس از افزایش وضعیت آماده‌باش خود به حداکثر، با نزدیک شدن به سواحل نوار غزه، وضعیت آماده‌باش خود را کاهش داده است. این امر احتمال حمله قریب‌الوقوع اسرائیل را رد کرد.

خبرنگار به نقل از مدیریت ناوگان گزارش داد که اطلاعاتی مبنی بر اینکه یک کشتی جنگی اسرائیلی از بندر اشدود حرکت کرده و ممکن است به زودی به ناوگان برسد، دریافت کرده است.

تیم الجزیره، پهپادهای شناسایی همزمان را که در ارتفاع متوسط ​​بر فراز کشتی‌های ناوگان پرواز می‌کردند، رصد کرد.

«یاسمین آجار»، یکی از اعضای مدیریت ناوگان تاکید کرد که تلاش‌هایی برای مختل کردن آنها صورت گرفته است و او انتظار دارد که ناوگان مورد حمله قرار گیرد و کشتی آنها ظرف چند ساعت توقیف شود.

یاسمین گفت آنچه در ناوگان تجربه می‌کنند مشابه اتفاقی است که در جریان توقیف کشتی مادلین رخ داد.

این اتفاق پس از آن رخ می‌دهد که مدیریت ناوگان پایداری درخواست جدید وزارت امور خارجه ایتالیا و نخست‌وزیر این کشور مبنی بر خودداری از رسیدن به منطقه خطر و رساندن کمک به غزه را رد کرد.

یک کشتی جنگی ایتالیایی همچنین به سرنشینانی که مایل به ترک ناوگان بودند، هشدار و دعوتنامه‌ای صادر کرد که مدیریت ناوگان آن را تلاشی غیرقابل قبول برای خرابکاری در کارزار بشردوستانه خود دانست.

این در حالی است که نیروی دریایی ایتالیا از اسکورت «ناوگان پایداری جهانی» که به سمت نوار غزه برای تحویل کمک‌ها می‌رود، پس از رسیدن به ۱۵۰ مایل دریایی از ساحل نوار غزه، انصراف خواهد داد.

وزارت دفاع ایتالیا روز سه‌شنبه اعلام کرد که نیروی دریایی ایتالیا از اسکورت «ناوگان پایداری جهانی» که به سمت نوار غزه برای تحویل کمک‌ها می‌رود، پس از رسیدن به ۱۵۰ مایل دریایی (۲۷۸ کیلومتر) از ساحل نوار غزه، انصراف خواهد داد.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای توضیح داد که ناوچه ایتالیایی هنگامی که ناوگان به فاصله مشخص شده برسد، «همانطور که در روزهای اخیر چندین بار اعلام کرده‌ایم»، عقب‌نشینی خواهد کرد.

این وزارتخانه خاطرنشان کرد که دو هشدار به فعالان خواهد داد که هشدار دوم و آخر تقریباً نیمه‌شب به وقت گرینویچ صادر خواهد شد.

در مقابل، «ماریا النا دی الیا»، سخنگوی ناوگان ایتالیا گفت که فعالان از برنامه‌های دولت برای عقب‌نشینی کشتی جنگی برای جلوگیری از «حادثه دیپلماتیک» با اسرائیل مطلع شده‌اند.

با این حال، او تاکید کرد که ناوگان قصد ندارد به هشدارهای ایتالیا برای دور ماندن از ساحل توجه کند.

دی الیا افزود که فعالان انتظار حمله جدیدی را در ساعات آینده دارند و در یک ویدیوی اینستاگرامی گفت: «احتمال دارد اسرائیل امشب به ما حمله کند، زیرا همه نشانه‌ها حاکی از آن است.»

وبگاه خبری اسرائیلی «واللا» به نقل از یک مقام امنیتی نوشت: «ما انتظار داریم ناوگان رهگیر روز پنجشنبه به منطقه برسد.»

این منبع به نقل از این مقام امنیتی افزود که نیروی دریایی و سایر سازمان‌های امنیتی برای هرگونه تحولی در مورد ناوگان آماده هستند.

ایتالیا و اسپانیا هفته گذشته پس از حمله پهپادهایی که بمب‌های صوتی و مواد تحریک‌کننده را در سواحل یونان پرتاب کردند، دو کشتی برای اسکورت این ناوگان اعزام کردند.

«ناوگان پایداری» شامل اتحادیه ناوگان آزادی، جنبش جهانی غزه، ناوگان پایداری و سازمان «صمود نوسانتارا» مالزی است. این ناوگان بیش از ۵۰۰ فعال از ۴۰ کشور را با ۵۰ کشتی حمل می‌کند.

این اولین باری است که ده‌ها کشتی با هم به سمت نوار غزه، محل سکونت تقریباً ۲.۴ میلیون فلسطینی و تحت محاصره اسرائیل برای نزدیک به ۱۸ سال، حرکت کرده‌اند. فعالان یونانی شرکت‌کننده در این ناوگان تاکید کردند که مصمم به رسیدن به نوار غزه هستند و از هیچ حمله احتمالی اسرائیل نمی‌ترسند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha