به گزارش ایسنا، اواسط دی ماه سال گذشته بود که رئیس جمهور طی بازدید از مدارس شهرستان قدس بر لزوم تخصیص سهم آموزش در زمینهای شهری در شهر قدس، هماهنگی بین شورا، شهرداری و فرمانداری برای گسترش فضاهای آموزشی و بهبود ساختمانهای مورد استفاده برای مدارس تأکید کرد و گفت که «این منطقه جزو مناطق محروم است و خانوادههایی که در این منطقه زندگی میکنند، ممکن است از نظر معیشتی در شرایطی نباشند که بتوانند کودکانشان را با خودرو به مدرسه برسانند، در نتیجه لازم است دسترسی کودکان به مدارس در این شهرستان تسهیل شود».
در پی این بازدید و صحبتهای مطرح شده رئیس جمهور چندی بعد رضوان حکیمزاده معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد سناریوی اجرای برنامه درسی طراحی و برای انجام آن شهر قدس به عنوان پایلوت در نظر گرفته شد. آمار نیروی انسانی، فضا و تجهیزات آن نیز احصاء شده و تمامی مدارس ابتدایی شهر قدس در طرح مدارس الگوی تراز سند تحول بنیادین قرار میگیرند.
وی گفته بود: تمامی مدارس ابتدایی شهر قدس در طرح مدارس الگوی تراز سند تحول بنیادین قرار میگیرند و شبکهای از معلمان و مدیران شهر قدس به عنوان پایلوت کشوری ایجاد شده که با تشکیل کارگروه ویژه استانی در اداره کل شهرستانهای استان تهران به دنبال توانمندسازی معلمان با رویکرد اصلاح روشهای آموزش هستیم. همچنین ۲۰۰۳ دانشآموز اتباع در شهر قدس، تحصیل میکنند که اسکن کاملی از وضعیت آموزشی آنان احصاء و وضعیت بازماندگان از تحصیل، ترک تحصیل و دانشآموزان تکرار پایه نیز بررسی و احصاء شده است.
با گذشت بیش از ۴ ماه از مطرح شدن این برنامه دولت، یوسف بهارلو مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای تهران در گفتوگو با ایسنا، به تشریح اقدامات انجام شده در شهر قدس پرداخت و با اشاره به بازدید رئیس جمهور گفت: شهرستان قدس پایلوت کشوری تمام طرحهای آموزش و پرورش هم در حوزه نماد و هم در حوزه کیفیت بخشی است. ۱۰ درصد مدارس، الگوی تراز هستند ولی در شهر قدس تقریباً ۱۰۰ درصد مدارس به عنوان مدارس تراز قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه اعتبار ویژهای برای سلامت دانشآموزان، شادابسازی کلاسهای درس، خرید کتابهای کمک آموزشی و تکمیل کتابخانههای کلاسی دانش آموزان تخصیص داده شده است افزود: در بحث سلامت دهان و دندان نیز مقرر شده تا به صورت رایگان، داندانهای تمام دانشآموزان ابتدایی و متوسطه شهر قدس معاینه شود.
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای تهران با بیان اینکه در شهر قدس بیش از هفتاد هزار دانش آموز وجود دارد اما برای تمام مدارس اعتبار ویژه از نظر سرانه دانش آموزی واریز میکنیم اظهار کرد: پیش بینی میشود با اتفاقاتی که در شهرستانهای استان تهران به ویژه در شهر قدس در حال انجام است، از جمله ساخت ۱۰۵ مدرسه که ۳۵ مدرسه آن در سال اول اجرا میشود، سرانه فضای آموزشی در شهر قدس، یک متر افزایش یابد.
انتهای پیام
نظرات