به گزارش ایسنا، محسن مردعلی در مراسم طرح حبیب با حضور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه یکی از برنامههای بنیاد علوی که در حوزه آموزش، پرورش، مهارت و فرهنگی پیگیری میکنیم، طرح ملی حبیب است گفت: در این طرح به دنبال توسعه برنامههای فرهنگی و معنوی در مساجد هستیم؛ بنیان این کار با همکاری امامان جماعت مساجد مناطق هدف که در دورترین نقاط کشور هستند پایه ریزی شده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در هفت استان، ۱۷ شهرستان و ۲۷۰ مسجد فعالیتهایی در این رابطه انجام میشود افزود: با توجه به برنامهریزی صورت گرفته، توسعه این برنامه به ۷۰۰ مسجد تا پایان امسال در دست اقدام است و پیش بینی میشود در برنامه سه سال آینده به ۲۱۰۰ مسجد برسد.
قائم مقام بنیاد علوی با بیان اینکه یکی از حوزههای اصلی برنامههای بنیاد بحث روخوانی، روانخوانی و ترجمه قرآن است که در این طرح پیشبینی شده تعداد زیادی از مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور به عنوان رابطان قرآنی پرورش یابند ادامه داد: سالانه بیش از ۵۰ هزار دانش آموز و نوجوان در حوزههای قرآنی آموزش میبینند.
مردعلی با بیان اینکه طرحی تحت عنوان برنامه اوقات فراغت تابستانی در نظر گرفته شده است گفت: در این برنامه بحثهای فرهنگی، ورزشی، اردویی پیشبینی شده که ارائه خواهد شد. تمرکز بر مناطق محروم است البته این طرح تا پایان امسال به ۲۲ استان و ۷۰۰ مسجد خواهد رسید.
قائم مقام بنیاد علوی ادامه داد: در همه جا مربی قرآنی نداریم، در نتیجه برنامه ویژهای در نظر گرفته شده تا مربیان قرآنی را آموزش دهیم که طی روزهای آینده تحت آموزش قرار میگیرند.
انتهای پیام
نظرات