• چهارشنبه / ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۳
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 1404032113448
  • خبرنگار : 71410

سفر موسیقایی به «اکتبر ۱۹۰۴» با ارکستر سمفونیک تهران

سفر موسیقایی به «اکتبر ۱۹۰۴» با ارکستر سمفونیک تهران

ارکستر سمفونیک تهران ۲۹ خردادماه با رهبری نصیر حیدریان، کنسرت «اکتبر ۱۹۰۴» را در تالار وحدت روی صحنه می‌برد.

به گزارش ایسنا، ارکستر سمفونیک تهران در این کنسرت قطعاتی از گوستاو مالر، ولفگانگ آمادئوس موتزارت و رابرت شومان را پیش روی مخاطبان قرار می‌‍‌دهد.

بر همین اساس، سمفونی شماره ۵ از مالر، کنسرتو کلارینت در لاماژور اثر موتزارت با حضور مانلی دانلیان( تکنواز کلارینت) و سمفونی بهار از روبرت شومان برای این اجرا در نظر گرفته شده‌اند.

گوستاو مالر آهنگساز اتریشی، سمفونی شماره ۵ را بین سالهای ۱۹۰۱ تا ۱۹۰۲ ساخته است؛ این سمفونی برای اولین بار در اکتبر ۱۹۰۴ به اجرا در آمده است و همین دلیل انتخاب نام «اکتبر ۱۹۰۴» برای کنسرت پیش‌روی ارکستر سمفونیک بوده است.

ارکستر سمفونیک تهران کنسرت «اکتبر ۱۹۰۴» را بیست و نهم خرداد از ساعت ۲۱:۳۰ با رهبری نصیر حیدریان در تالار وحدت روی صحنه می‌برد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha