• شنبه / ۷ تیر ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۱
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404040704149
  • خبرنگار : 71368

مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی تهران خبر داد

حفظ مکان شهادت یا خدمت فرماندهان و دانشمندان هسته‌ای با هماهنگی ستاد کل نیروهای مسلح

حفظ مکان شهادت یا خدمت فرماندهان و دانشمندان هسته‌ای با هماهنگی ستاد کل نیروهای مسلح

مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران اعلام کرد که با هماهنگی ستاد کل نیروهای مسلح، مکان شهادت یا خدمت سرداران و دانشمندان هسته‌ای حفظ می‌شود.

به گزارش ایسنا، محمد ناظم رضوی در حاشیه مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار با حضور در جمع خبرنگاران ضمن محکومیت حملات رژیم صهیونیستی بیان کرد: مقرر شد با هماهنگی ستاد کل نیروهای مسلح، سپاه و سازمان تبلیغات بخشی از  مکان های جنایات رژیم صهیونیستی حفظ شود تا تبدیل به مکان رویداد شود.

وی گفت: در همین راستا محل شهادت و یا خدمت شهدای هسته‌ای یا سرداران برای   پاسداشت و یادآوری جنایات رژیم صهیونیستی با همکاری حوزه دانشگاه‌های کشور به مکان رویداد یا یادمان تبدیل خواهد شد که برای این اقدام در حال جانمایی هستیم.

ناظم رضوی افزود: در منطقه ۱۷ بنا داریم که موزه شهدای مقاومت را ایجاد کنیم که مکان یابی و طراحی آن انجام شده و در مجاورت شهدای گمنام منطقه ۱۷ این موزه مدرن ایجاد می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۴-۰۷ ۱۸:۳۷

با سلام نام و یاد شهدا باید زنده بماند

avatar
۱۴۰۴-۰۴-۰۸ ۱۶:۰۲

سلام لطفا خودشان را حفظ کنید. این مهم تر است. باید مکان ویژه و مستحکمی برای حفاظت از آنان داشته باشیم.

avatar
۱۴۰۴-۰۴-۰۸ ۱۸:۰۳

بایددراصل خودشان را محافظت و نگهداری کنیم این کار باید انجام میشد

avatar
۱۴۰۴-۰۴-۰۸ ۱۸:۰۸

من برای شهدا خیلی ناراحت شدم مخصوصا برای شهید باقری

avatar
۱۴۰۴-۰۴-۰۸ ۱۸:۴۹

سلام. برای مسئولان ونظامیان وخانواده هایشان باید جای مکان امن وناشناس در نظر گرفت تا با خیال راحت از مردم وایران دفاع کنند. دروردبر بر رهبر عزیزمان وحامیان وطن..

avatar
۱۴۰۴-۰۴-۰۹ ۰۹:۵۸

سلام شهدا قلب طپنده ملت بودند وبا شهادتشان جوش وخروش وپیشرفت علمی وهسته ای را چند برابر کردند ویاد دادند که دانش ما نابود کردنی نیست. وما باید محافظت از دانشمندانمان را هزار برابر بکنیم. پاینده ایران وزنده خون شهیدان

avatar
دیروز ۰۱:۱۲

به برکت خون شهدا و رهبری معظم انقلاب و پشتیبانی مردم نظام و ملت ما پیروز است ان شالله. به گفته امام راحل و شهدا والامقام پشتیبان ولایت باشیم تا آسیبی به مملکت مان نرسد این نقشه راه است .