به گزارش ایسنا، مسلم کریمی بیمه تأمین اجتماعی را نهتنها یک خدمت، بلکه مطالبه اصحاب فرهنگ و هنر عنوان کرد و افزود: بیمه تأمین اجتماعی یکی از اساسیترین نیازهای فعالان حوزه فرهنگ، هنر و رسانه است. خدمتی که نه تنها امنیت شغلی و آتیه آنها را تضمین میکند، بلکه نشان از توجه به جایگاه و کرامت این قشر فرهیخته دارد.
او ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۶۵ هزار نفر از اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه و فعالان قرآن و عترت از سوی صندوق به سازمان تأمین اجتماعی معرفی شدند که بیشترین تعداد بیمهشدگان به ترتیب به رشتههای تجسمی، موسیقی و نمایشی مربوط میشود.
کریمی درخصوص توزیع استانی جمعیت تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی صندوق هنر اظهار کرد: استان تهران با سهم بیش از ۳۲ درصد از جمعیت کل، بالاترین تعداد معرفیشدگان را در میان استانهای کشور دارد. استانهای آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی و البرز نیز پس از استان تهران قرار دارند.
او در ادامه تصریح کرد: برای بهرهمندی پایدار اصحاب فرهنگ و هنر از خدمات بیمهای صندوق اعتباری هنر، هر ساله پس از اعلام مبلغ حق بیمه توسط سازمان تأمین اجتماعی، بین ۲۸ تا ۸۳ درصد از حق بیمه ماهانه بیمهشدگان را (بر مبنای حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار) پرداخت میکند. این سهم حمایتی در سال ۱۴۰۴ بهطور میانگین ماهیانه یک میلیون و ۵۰ هزار تومان به ازای هر بیمهشده است که مستقیماً به حساب سازمان تأمین اجتماعی واریز میشود.
معاون صندوق اعتباری هنر در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: هنرمندانی که بهدلیل عدم پرداخت حق بیمه در موعد مقرر، پوشش بیمهای آنها از سوی سازمان تأمین اجتماعی قطع شده، میتوانند با ارسال درخواست از طریق اپلیکیشن صندوق هنر، نسبت به برقراری مجدد بیمه خود اقدام کنند.
بنابر اعلام روابط عمومی صندوق اعتباری هنر او ادامه داد: در سهماهه نخست سال جاری، ۱۱۳۶ معرفینامه برقراری مجدد بیمه صادر شده است. همکاران ما با هدف حفظ استمرار پوشش بیمهای اهالی فرهنگ و هنر، فرآیند رسیدگی به این درخواستها را بهصورت مستمر پیگیری میکنند تا هیچ هنرمندی بهدلیل موانع اداری از خدمات بیمهای محروم نماند.
کریمی در پایان گفت: صندوق با درک شرایط خاص شغلی هنرمندان، تمام تلاش خود را برای تسهیل، تسریع و گسترش پوشش بیمهای بهکار گرفته است، چون معتقدیم امنیت و آرامش خاطر هنرمند، زمینهساز شکوفایی فرهنگی و هنری کشور است.
انتهای پیام
نظرات