• شنبه / ۲۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۰
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1404042112671
  • خبرنگار : 71263

تدوین مقررات سختگیرانه‌تر برای اپراتورهای ماهواره‌ای خارجی در پاکستان

تدوین مقررات سختگیرانه‌تر برای اپراتورهای ماهواره‌ای خارجی در پاکستان

پاکستان راه‌اندازی خدمات اینترنتی مبتنی بر ماهواره را به تاخیر انداخته و به دنبال دعوت از بازیگران بیشتر به این عرصه و تدوین مقررات سختگیرانه‌تر برای اپراتورهای ماهواره‌ای خارجی است.

به گزارش ایسنا، نقش سیستم‌های ارتباطی متصل به ماهواره پس از جنگ‌های اخیر میان هند و پاکستان و ایران و رژیم صهیونیستی، به شدت مورد توجه قرار گرفت و مقامات پاکستان را واداشت تا دستورالعمل‌های جدیدی را برای شرکت‌های فعال در حوزه اینترنت ماهواره‌ای تدوین کنند.

روزنامه داون گزارش داد که پس از انقضای گواهی موقت عدم اعتراض (NOC) برای استارلینک در مارس، اکنون همه اپراتورهای ماهواره‌ای خارجی موظفند درخواست‌های جدیدی را تحت مقررات ارتباطات ماهواره‌ای تازه تدوین شده، ارائه دهند.

این مقررات توسط هیئت تنظیم مقررات فعالیت‌های فضایی پاکستان (PSARB) بر اساس بازخوردهای صنعتی جمع‌آوری شده در یک میزگرد اخیر، در حال نهایی شدن است.

یک مقام ارشد وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات پاکستان بر لزوم وضع مقررات سختگیرانه برای تضمین امنیت، به ویژه با توجه به درگیری‌های اخیر، تاکید کرد. این مقام رسمی گفت: مقررات جدید شامل بندهای امنیتی مهمی خواهد بود که اگر جنگ‌های اخیر رخ نمی‌داد، ممکن بود نادیده گرفته شوند. بعلاوه، پاکستان به بیش از یک ارائه‌دهنده اینترنت ماهواره‌ای نیاز دارد و دو شرکت دیگر نیز ابراز علاقه کرده‌اند.

علاوه بر استارلینک، دو اپراتور دیگر ماهواره‌های مدار پایین زمین (LEO) شامل وان‌وب و فناوری ماهواره‌ای شانگهای اسپیس‌کام (SSST)، برای شروع فعالیت در پاکستان ابراز علاقه کرده‌اند.

پس از ثبت نام تحت مقررات جدید، ارائه‌دهندگان اینترنت ماهواره‌ای باید مجوزهای عملیاتی را از اداره مخابرات پاکستان (PTA) دریافت کنند. یک مقام  این سازمان گفت که همه شرکت‌ها، از جمله استارلینک، می‌توانند خدمات خود را تا پایان امسال راه‌اندازی کنند.

بر اساس گزارش هندو، استارلینک اولین شرکتی بود که درخواست رسمی برای ثبت نام ارائه داد، اما به دلیل عدم وجود مقررات، صدور مجوز این شرکت به تاخیر افتاد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha